ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 February, 2023 - 16:48

Categories: 

Στοίχημα Πέμπτης: ΑΕΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

ΑΕΚ

«Ζευγάρωσε» εύκολα τις νίκες της στα προημιτελικά του κυπέλλου, επικρατώντας με 3-1 στην εκτός έδρας ρεβάνς επί του Πανσερραϊκού. Με συνολικό σκορ 6-1 η Ένωση προκρίθηκε στα ημιτελικά, και συνολικά μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στη διοργάνωση με συντελεστή τερμάτων 11-1. Θα μπει ξεκούραστη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, μετά το… φιάσκο του Περιστερίου.

Το προγραμματισμένο για την Κυριακή ματς της στην έδρα του Ατρομήτου δεν έγινε, επειδή το οριζόντιο δοκάρι της μίας εστίας ήταν πιο χαμηλά από της άλλης! Η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση και μένει να φανεί αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία ή αν θα κριθεί στα χαρτιά.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

 

Ολυμπιακός

Πέτυχε το 2/2 επί του Άρη και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Μετά το 1-0 στο «Καραϊσκάκης», επανέλαβε το ίδιο αποτέλεσμα και στο «Βικελίδης» με πολύ διαφορετική εξέλιξη.

Άντεξε την πίεση των γηπεδούχων για πολλή ώρα, αλλά βρέθηκε κοντά στο να τα χάσει όλα σε μία φάση. Ο Ντόι χρεώθηκε με πέναλτι και κόκκινη κάρτα στο 82’, κι αν ο Γκρέι ευστοχούσε ο Άρης θα ισοφάριζε το σκορ του πρώτου ματς. Ωστόσο, ο Τζολάκης τον νίκησε και λίγο αργότερα ο Ελ Αραμπί σκόραρε για να κλειδώσει την πρόκριση των «ερυθρολεύκων».

Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία στην Τούμπα, σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Πέρα από το δοκάρι του Χάμες Ροντρίγκεζ (23’) δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός και μάλλον η ομάδα του Μίτσελ έμεινε ικανοποιημένη με την ισοπαλία. Έτσι, οι Πειραιώτες παρέμειναν στην τέταρτη θέση σε ισοβαθμία με τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

 

Προγνωστικά

Διαφορετικά τα δεδομένα για τις δύο ομάδες μπαίνοντας σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση. Ξεκούραστη αλλά και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό η ΑΕΚ, σε σχέση με τον Ολυμπιακό που είναι καταπονημένος από την προσπάθεια στην Τούμπα. Μπορεί να είναι πιο ελκυστικοί στο μάτι οι γηπεδούχοι, αλλά η ομάδα του Μίτσελ είναι αρκετά σκληροτράχηλη ώστε να διεκδικεί με αξιώσεις τη νίκη.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr