ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 January, 2023 - 16:51

Categories: 

Στοίχημα Πέμπτης: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Παναθηναϊκός

 

Μέσα σε λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ έγινε ο χειρότερός του εφιάλτης. Πρώτα για το κύπελλο, ηττήθηκε με 2-0 στην Τούμπα κι έχει πολύ δύσκολο έργο στην αποψινή ρεβάνς. Με δύο «χτυπήματα» στο δεύτερο μέρος (52’ Τόμας, 72’ Τάισον), οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. 

Για να συνεχίσει στο κύπελλο, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς  χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά, κάτι που δεν έχει πετύχει εδώ και εννιά ματς απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά». Αν το 2-0 του κυπέλλου προβλημάτισε, το ματς που ακολούθησε για το πρωτάθλημα την Κυριακή ήταν το πλέον ανησυχητικό για τους «πράσινους». 

Το αήττητο της Λεωφόρου για φέτος τελείωσε με ντροπιαστικό τρόπο, καθώς ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα από εκεί με 3-0. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 44’, το δεύτερο ήταν απλά μια τραγωδία για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Στο 46’ και στο 52’ ο ΠΑΟΚ πέτυχε άλλα δύο τέρματα, ενώ είχε και δοκάρι (δεύτερο στην αναμέτρηση) μερικά λεπτά αργότερα. Βαρύ το κλίμα στο «τριφύλλι», που παραμένει στην κορυφή αλλά με διαφορά ενός βαθμού από τη δεύτερη θέση και έξι από την τρίτη και την τέταρτη.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

 

ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ: Έχει οπωσδήποτε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, μετά το 2-0 της Τούμπας στον πρώτο αγώνα, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή μέχρι το τέλος, και στο δεύτερο μέρος κατάφερε να τον κεφαλαιοποιήσει βρίσκοντας και δίχτυα. Ο Μπράντον Τόμας άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του Βαγιαννίδη στο 52’, και ο Τάισον, που είχε μπει αλλαγή λίγο πριν, έκανε το 2-0 στο ντεμπούτο του με τον «δικέφαλο του βορρά» στο 72’. Η νίκη στο κύπελλο έφερε χαμόγελα, το 3-0 στη Λεωφόρο όμως για το πρωτάθλημα έφερε ενθουσιασμό. 

Ο ΠΑΟΚ ταπείνωσε τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στην έδρα του και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς. Ο Ολιβέιρα είχε δοκάρι στο 23’, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν τελικά το σκορ με αυτογκόλ του Πέρεθ λίγο πριν το ημίχρονο. Αν στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ήταν ελαφρώς καλύτεροι, στο δεύτερο έκαναν… πλάκα. Στα 14 δευτερόλεπτα μετά την ανάπαυλα ο Ζίβκοβιτς έκανε το 0-2 και μόλις στο 52’ ο Κωνσταντέλιας έβαλε και τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ του, ανοίγοντας λογαριασμό στο σκοράρισμα με την πρώτη ομάδα. 

Ακόμα και τότε το σύνολο του Λουτσέσκου φαινόταν πιο ικανό να σκοράρει, με τον Ολιβέιρα να έχει και δεύτερο δοκάρι στο 54’. Ο Κοτάρσκι εύκολα διατήρησε ανέπαφη την εστία του και το 0-3 ήταν το τελικό σκορ, ανεβάζοντας τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

 

Προγνωστικά

Το 2-0 θεωρητικά αφήνει κάποιες ελπίδες στους «πράσινους», όμως μετά την συντριβή στο πρωτάθλημα αυτό πλέον μοιάζει με θαύμα. Ο ΠΑΟΚ τιμωρεί τις αδυναμίες που έκρυβε ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό με τις νίκες που έπαιρνε στο νήμα, και θα ήταν τεράστια έκπληξη το να μην «τελειώσει τη δουλειά».

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr