ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 March, 2023 - 15:09

Categories: 

Στοίχημα Πέμπτης: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

 

Ρεάλ Μαδρίτης

Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά απέκλεισε την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» για να φτάσει τελικά στα ημιτελικά του κυπέλλου. Μετά από την ισοπαλία 1-1 στην κανονική διάρκεια, επικράτησε με 3-1 στον έξτρα χρόνο κι έφτασε στην ημιτελική φάση του Copa Del Rey για πρώτη φορά από το 2018-19. Η πιο πρόσφατη αναμέτρησή της ήταν ξανά εντός έδρας απέναντι στην Ατλέτικο, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Η «βασίλισσα» απέτυχε να κερδίσει παρότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 64’, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Άλβαρο Ροντρίγκεθ στο 85’. Οι ήττες της πρώτης Μπαρτσελόνα και της τρίτης Σοσιεδάδ πάντως την έβγαλαν κερδισμένη για την αγωνιστική, καθώς μείωσε στους επτά από την κορυφή και αύξησε τη διαφορά από τους Βάσκους στους εννιά βαθμούς.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

 

Μπαρτσελόνα

Για δέκατη φορά τα τελευταία δώδεκα χρόνια η Μπαρτσελόνα έφτασε στα ημιτελικά του Copa Del Rey. Χρειάστηκε να κάμψει την αντίσταση της Σοσιεδάδ στην προημιτελική φάση, και τα κατάφερε επικρατώντας με 1-0. Ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και η κόκκινη των φιλοξενούμενων στο 40’ έκανε πιο εύκολη τη δουλειά της για το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ντεμπελέ της έδωσε τη νίκη-πρόκριση με δυνατό σουτ από τα δεξιά στο 52ο λεπτό. Στο πρωτάθλημα υπέστη κάζο την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Αλμερία. Παραμένει πρώτη στη βαθμολογία, με τη Ρεάλ να ακολουθεί στο -7. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έχασε δύο συνεχόμενα ματς στην σεζόν, μετά και το 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που την άφησε εκτός Ευρώπης.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

 

Προγνωστικά

Τρίτο από τα πέντε συνολικά «classico» για τη φετινή σεζόν, με μια θέση να διακυβεύεται για τον τελικό του κυπέλλου. Η Ρεάλ συνήθως μένει εκτός νωρίς και δε δίνει μεγάλη σημασία σε αυτή τη διοργάνωση, όμως φέτος στόχος της είναι να το κατακτήσει. Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα πάντοτε κυνηγάει το κύπελλο και φέτος έχει και την ευκαιρία να διεκδικήσει το νταμπλ. Το μομέντουμ είναι με τη Ρεάλ, που όμως έδειξε στο 1-1 με την Ατλέτικο ότι φέτος δεν έχει την απαιτούμενη σταθερότητα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr