ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 December, 2022 - 16:22

Categories: 

Στοίχημα Τετάρτης: Γαλλία - Μαρόκο με γκολ και... πέναλτι

Δύο φορές έχουν συναντηθεί, όλες σε φιλικά. Μία νίκη για τους Γάλλους, μία ισοπαλία. Όσον αφορά στα στατιστικά, η Γαλλία μετράει 4/5 over 2,5 στη διοργάνωση, ενώ από τη μεριά του Μαρόκο έχει δεχτεί μονάχα ένα γκολ και όχι από αντίπαλο, αλλά με... αυτογκόλ.

Δείτε επίσης: ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ IPHONE14!

Γαλλία

Ρεπορτάζ: Πήρε το ευρωπαϊκό ντέρμπι, νικώντας με 2-1 την Αγγλία. Μπορεί να μην φάνηκε το μεγάλο της αστέρι, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο είχε τον Ζιρού και τον Γκριεζμάν σε εξαιρετική ημέρα. Έγινε η πρώτη κάτοχος του τροπαίου που φτάνει στα ημιτελικά έπειτα την Βραζιλία του 1998, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Στοχεύει σε έναν ακόμα τελικό, με τον Ντεσάμπ να εξαργυρώνει την καλή πορεία της ομάδας με ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2024.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

 

Μαρόκο

Ρεπορτάζ: Συνέχισε τις υπερβάσεις, αποκλείοντας και την Πορτογαλία. Τρομερή εμφάνιση από όλες τις απόψεις, έκλεισε τον αντίπαλο και τον ανάγκασε σε λάθη. Έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που προκρίνεται σε ημιτελικά Μουντιάλ και πλέον ονειρεύεται ακόμα και το τρόπαιο. Ο Ρεγκρακί έχει δώσει σαφές πλάνο, έδειξε μεγάλη πίστη στις μονάδες του και η ομάδα του ετοιμάζεται για ακόμα μία μεγάλη έκπληξη.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά - Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

 

Προγνωστικά

 

Με τον Εμπαπέ στην σύνθεση της, η Γαλλία θα δημιουργήσει αρκετά ρήγματα από την πλευρά του Χακίμι, σε μία μάχη βγαλμένη από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενδέχεται να πάρει μπόλικα κόρνερ έτσι, το over 9,5 κόρνερ στο 2.07.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr