ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 February, 2023 - 16:46

Categories: 

Στοίχημα Τετάρτης: Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. 

Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

 

Λειψία

Δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία όσον αφορά την πρόκριση στους «16», παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον έκτο όμιλο. Προσπέρασε την Σαχτάρ και την Σέλτικ αποκομίζοντας εννιά από τους πιθανούς δώδεκα πόντους εναντίον τους και πήρε έναν βαθμό λιγότερο από τη Ρεάλ συνολικά. 

Στόχος της η υπέρβαση απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, ώστε για δεύτερη φορά στην ιστορία της να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League. Πριν από αυτό το κρίσιμο ματς, πέρασε με το επιβλητικό 3-0 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και άργησε να καθαρίσει το ματς αλλά στο τέλος σκόραρε δύο φορές (Λάιμερ 85’, Ζόμποσλαϊ 90+2’), έχοντας προηγηθεί από το 14’ με γκολ του Φόρσμπεργκ.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

 

Μάντσεστερ Σίτι

Κατέλαβε με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση στον έβδομο όμιλο, για έκτη συνεχόμενη χρονιά στη διοργάνωση. Η Ντόρτμουντ, η Σεβίλλη και φυσικά η Κοπεγχάγη δεν κατάφεραν ποτέ να την απειλήσουν όσον αφορά την κατάκτηση της κορυφής. Μόνο οι Γερμανοί κι οι Δανοί μπόρεσαν να της αποσπάσουν μια λευκή ισοπαλία, με τους «πολίτες» να κερδίζουν τα υπόλοιπα τέσσερα ματς. Στους «16» η αγγλική ομάδα συναντά και πάλι τη Λειψία, και στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. 

Βέβαια, οφείλει να βρει μια σταθερότητα και στο πρωτάθλημα, καθώς κινδυνεύει να το χάσει για μόλις δεύτερη φορά τα τελευταία έξι χρόνια. Δεν μπόρεσε να «αξιοποιήσει» το μεγάλο διπλό στο «Έμιρεϊτς» την Τετάρτη, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας. 

Ήταν απόλυτα κυρίαρχη κι έχασε πολλές ευκαιρίες πέρα από το γκολ (Σίλβα 41’), με αποτέλεσμα να πληρώσει την αναποτελεσματικότητά της. Ο Γουντ ισοφάρισε στο 84’ έπειτα από ασίστ του Γκιμπς-Γουάιτ, στην πρώτη αξιόλογη φάση της στο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είχε νικήσει νωρίτερα, οπότε η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρίσκεται και πάλι στο -2 από την κορυφή, έχοντας παίξει ένα ματς παραπάνω.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

 

Προγνωστικά

Όσον αφορά την πρόκριση, η Σίτι είναι προφανώς το μεγάλο φαβορί. Όμως απόψε η Λειψία έχει αρκετές ελπίδες για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Εντός έδρας τα πάει περίφημα, καθώς η ήττα από την Ουνιόν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η πρώτη μετά από έντεκα παιχνίδια στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα». Πάντως η αγγλική ομάδα είναι αρκετά αψυχολόγητη φέτος και δεν έχει αξιοποιήσει την ποιότητά της στο έπακρο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr