ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 March, 2023 - 16:26

Categories: 

Στοίχημα Τετάρτης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βλέποντας την ομάδα τους να κάνει μεγάλα βήματα προόδου την φετινή σεζόν. Μετά την σπουδαία νίκη-πρόκριση της Πέμπτης επί της Μπαρτσελόνα για το Europa League, ήρθε η κατάκτηση του Carabao Cup στον τελικό απέναντι στη Νιούκαστλ. 

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον Κασεμίρο (33’) και τον Ράσφορντ (39’) οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν δίκαια τη νίκη και έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της εποχής Τεν Χαγκ, αλλά και του πρώτου μετά από έξι χρόνια. Στο FA Cup χρειάστηκε να αποκλείσει την Έβερτον και τη Ρέντινγκ, με νίκες 3-1 σε εντός έδρας αναμετρήσεις.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

 

Γουέστ Χαμ

Η παρουσία του Ντέιβιντ Μόγες στην άκρη του πάγκου της παίρνει παράταση, μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Το ματς αυτό θα ήταν το τελευταίο του Σκωτσέζου αν η ομάδα του δεν κέρδιζε, ωστόσο οι Λονδρέζοι έκαναν μια εμφατική επικράτηση με 4-0. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Γουέστ Χαμ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της, όμως μετά την ανάπαυλα αποδόθηκε δικαιοσύνη. Στο πρώτο του ματς ως βασικός, ο Ινγκς σκόραρε δις στο 70’ και στο 73’, με τον Ράις να «καθαρίζει» το ματς στο 78’. Στο 85’ ο Αντόνιο έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με το πρώτο του γκολ στην Premier League από τον Οκτώβριο.

 Έτσι, η Γουέστ Χαμ ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού και ανέβηκε στη 16η θέση. Για να φτάσει στον πέμπτο γύρο του FA Cup, απέκλεισε εκτός έδρας την Μπρέντφορντ (1-0) και την Ντέρμπι (2-0).

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

 

Προγνωστικά

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται η Γιουνάιτεντ με την κατάκτηση του Carabao Cup να… της ανοίγει την όρεξη για τρόπαια. Αποτελεί ρεαλιστικό στόχο το FA Cup κι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πρόκειται να το αφήσουν στην τύχη του. Ωστόσο, δε θα είναι εύκολη η αποστολή τους απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Σκληροτράχηλη η ομάδα του Μόγες, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 4-0 επί της Νότιγχαμ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr