ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 January, 2023 - 15:52

Categories: 

Στοίχημα Τετάρτης: Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η προβληματική της εικόνα συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να το πληρώσει. Η ποιότητα της Βιγιαρεάλ ήταν αρκετή ώστε να κοστίσει στους «μερένχες» τους τρεις βαθμούς στο «Θεράμικα». Η Ρεάλ έμεινε δίκαια πίσω στο σκορ με το «καλησπέρα» του δεύτερου ημιχρόνου από γκολ του Πίνο. Ο Μπενζεμά ισοφάρισε με πέναλτι στο 60′, όμως με τον ίδιο τρόπο ο Μορένο έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, μόλις τρία λεπτά μετά. Έγκλημα και τιμωρία για τη «βασίλισσα» που πλέον βλέπει για τα καλά την πλάτη της Μπαρτσελόνα, καθώς βρίσκεται στο -3 από την κορυφή.

Δείτε επίσης: Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Βαλένθια

Δεύτερη διαδοχική ήττα υπέστη στο πρωτάθλημα, καθώς μετά το 2-1 από τη Βιγιαρεάλ ήρθε η εντός έδρας απώλεια βαθμών απέναντι στην Κάντιθ. Είχε την απόλυτη κυριαρχία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και τελείωσε το ματς με 74% κατοχή αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Μόλις στο 9′ ο Αλκαράθ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, κάτι που ήταν αρκετό για να πάρει το τρίποντο η Κάντιθ. «Βολοδέρνει» στη μέση της βαθμολογίας η ομάδα του Γκατούζο, αλλά τουλάχιστον βρίσκεται στους «16″ του κυπέλλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ Χιχόν, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Ρεάλ, με το 2-1 από τη Βιγιαρεάλ να αποτελεί φυσικό επακόλουθο των τελευταίων εμφανίσεων. Ίσως να την «ξυπνήσει» κατά κάποιο τρόπο και να ξεσπάσει απόψε, σε ένα ματς με μεγαλύτερο αντίκρυσμα. Αντίθετα, η κακή φόρμα της Βαλένθια δύσκολα μπορεί να σταματήσει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όσο κι αν στα ματς με τις μεγάλες ομάδες αποδεικνύεται… σκληρό καρύδι.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr