ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 January, 2023 - 16:03

Categories: 

Στοίχημα Τρίτης: Άρσεναλ – Νιουκάστλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Νιουκάστλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

 

Άρσεναλ

Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μπράιτον και έκλεισε ιδανικά το 2022. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει δημιουργήσει προβλήματα στους «μεγάλους», η Άρσεναλ δεν συνάντησε κανένα και επικράτησε με 4-2. 65 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα ο Σάκα την έβαλε μπροστά στο σκορ, με τον Έντεγκαρντ να πετυχαίνει το 0-2 στο 39’. Ιδανικό το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Ενκέτια στο 47’ έβαλε το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Στο 65’ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μιτόμα, όμως έξι λεπτά μετά ο Μαρτινέλι έδωσε ξανά προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Το γκολ του Φέργκιουσον στο 77’ δεν ανησύχησε τους «κανονιέρηδες», όμως αυτό του Μιτόμα στο 89’ πήγε να ξαναβάλει τους γηπεδούχους στο παιχνίδι. Τελικά το γκολ δε μέτρησε λόγω οφσάιντ, με το 2-4 να παραμένει μέχρι το τέλος. Η Σίτι γκέλαρε, η Νιουκάστλ γκέλαρε κι έτσι η ομάδα του Αρτέτα αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους επτά βαθμούς.

Δείτε επίσης: Εορταστική προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Νιουκάστλ

 

Μετά από έξι συνεχόμενες νίκες στην Premier League, «κόλλησε» στο 0-0 με τη Λιντς εντός έδρας. Είχε την υπεροχή και αρκετές φάσεις, δίχως όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Μελιέ. Στο 53’ ο Γουντ δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Γάλλο τερματοφύλακα, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων.

Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως από στατικές φάσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ελάχιστες στιγμές για να «κλέψουν» το ματς. Η κυριαρχία της ομάδας του Χάου δεν αξιοποιήθηκε, κι έτσι οι «καρακάξες» έφτασαν στο -9 από την κορυφή, έχοντας παίξει κι ένα ματς παραπάνω.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Η παράδοση των «κανονιέρηδων» απέναντι στη Νιουκάστλ είναι τρομακτική τα τελευταία χρόνια. Αλλά η φετινή έκδοση των «ανθρακωρύχων» δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Θα βάλει δύσκολα στην τρομερή Άρσεναλ και δεν αποκλείεται να προκαλέσει την πρώτη εντός έδρας γκέλα της. Από την άλλη, δύσκολα θα συνεχίσει το εξαιρετικό αμυντικό της σερί (πέντε ματς χωρίς να δεχτεί γκολ).

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr