ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 February, 2023 - 16:51

Categories: 

Στοίχημα Τρίτης: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

 

Παρί Σεν Ζερμέν

Έχασε με αδιανόητο τρόπο την πρώτη θέση στον όμιλο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην Μπάγερν για τους «16» του Champions League. Έκανε το καθήκον της νικώντας με 2-1 στην έδρα της Γιουβέντους, όμως η Μπενφίκα νίκησε 6-1 στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα και κάλυψε με εντυπωσιακό τρόπο τη διαφορά τερμάτων για να πάρει την πρωτιά. 

Μπαίνει σε αυτή την κρίσιμη μονομαχία προερχόμενη από δύο συνεχόμενες ήττες, κάτι που έχει να συμβεί από πέρσι τον Μάρτιο. Ήταν αρκετά κατώτερη των περιστάσεων στο ματς του Σαββάτου, στο οποίο έχασε με 3-1 από τη Μονακό. Το σκορ διαμορφώθηκε από το ημίχρονο και θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί. Έντονη διαμάχη μεταξύ Νεϊμάρ και Κάμπος φαίνεται να υπήρξε στα αποδυτήρια των Παριζιάνων μετά την ήττα από τους Μονεγάσκους.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

 

Μπάγερν Μονάχου

Όχι απλώς βγήκε ζωντανή από τον «όμιλο του θανάτου», αλλά το έκανε και επιβλητικά. Με αντιπάλους την Μπαρτσελόνα, την Ίντερ και τη Βικτόρια Πλζεν, η Μπάγερν δεν χάρισε ούτε βαθμό πετυχαίνοντας το απόλυτο 6/6. Εντυπωσιακό είναι το πόσο άνετα επικράτησε απέναντι σε Μπαρτσελόνα (2-0 εντός, 3-0 εκτός) και Ίντερ (2-0 εντός, 2-0 εκτός) για να πάρει φυσικά την πρώτη θέση. 

Ωστόσο, δεν ανταμείφθηκε για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, καθώς κληρώθηκε με τη δυνατότερη αντίπαλο που θα μπορούσε. Το Σάββατο κέρδισε άνετα με 3-0 την Μπόχουμ και παρέμεινε στην κορυφή της Bundesliga. 

Με την Ουνιόν Βερολίνου να πιέζει ασφυκτικά στο -1, πλέον οι Βαυαροί δεν έχουν περιθώριο για γκέλες στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, και το 19ο διαδοχικό ματς χωρίς ήττα.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Καμία από τις δύο ομάδες δε βρίσκεται στα καλύτερά της κι έτσι η μονομαχία τους γίνεται πιο απρόβλεπτη. Ωστόσο, η Μπάγερν βγάζει μεγαλύτερη σιγουριά και ποιότητα. Στη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν έχει λιγότερες ήττες απ’ ό,τι η Παρί στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr