ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 July, 2023 - 16:16

Categories: 

Στον Ολυμπιακό η Κωνσταντέλλου

Η περίοδος των ανακοινώσεων από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό συνεχίζεται. Καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποκαλύπτουν ένα-ένα τα κομμάτια των παζλ των ομάδων του συλλόγου. Ειδικότερα η αρχή τη Δευτέρα έγινε με το βόλεϊ Γυναικών. 

Ανακοινώθηκε η Κωνσταντέλλου

Οι «ερυθρόλευκες» επισημοποίησαν τη συνεργασία με την Ελληνίδα κεντρική. Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Έμιλυ Κωνσταντέλλου.

 

Η Ελληνίδα κεντρική (ημ. γέννησης 27/5/1997, 1,84μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου. Την περασμένη σεζόν, η Κωνσταντέλλου αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Θήρας, ενώ στο παρελθόν πέρασε από ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες, ΦΟ Βριλησσίων, Ηρακλή Κηφισιάς, Πορφύρα, Παναθηναϊκό και Πανναξιακό». Η Κωνσταντέλλου επίσημα στο Θρύλο.

 

Οι ομάδες της Κωνσταντέλλου

2022-23  ΑΟ Θήρας

2021-22  Παναθηναϊκός

2020  Πανναξιακός ΑΟΝ

2019-20  Παναθηναϊκός

2017-19  Πορφύρας

2016-17  Ηρακλής Κηφισιάς

2015-16  ΦΟ Βριλησσίων

2010-15  ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες

Η πρώτη δήλωση της Κωνσταντέλλου

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής στον Ολυμπιακό, η Ελληνίδα κεντρική μίλησε. Ειδικότερα, στην πρώτη της τοποθέτηση, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε μια ομάδα, που έχει πάντα υψηλούς στόχους. Αλλά και μια ιστορία πολλών τίτλων! Από πλευράς μου, θα συμβάλω τα μέγιστα που μπορώ ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι, να έχουμε μια σεζόν με επιτυχίες και υγεία».

 

Ομάδα: