ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 July, 2023 - 18:29

Categories: 

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024 ο Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον «δικέφαλο του βορρά» να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο.

Ο σπουδαίος Πορτογάλος και πρωταθλητής με την ομάδα της Θεσσαλονίκης το 2019, θα συμπληρώσει έτσι 11 συνολικά χρόνια στον «δικέφαλο του βορρά», έχοντας καταγράψει συνολικά 303 συμμετοχές πετυχαίνοντας 49 τέρματα και μοιράζοντας 43 ασίστ.

Θυμίζουμε ότι εντός των επόμενων ωρών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει τον Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αφού περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τον «δικέφαλο του βορρά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πορτογάλος, που έγινε για χάρη του ΠΑΟΚ Έλληνας, ο μεσοεπιθετικός που για τις ανάγκες της ομάδας αγωνίστηκε μέχρι και ως στόπερ, θα τελειώσει την καριέρα του στην Τούμπα, όπως αρμόζει στην ιστορία μας, χαρίζοντας την ποιότητα, την προσωπικότητα και την εμπειρία του για μια τελευταία χρονιά.

Ευχόμαστε να είσαι υγιής και να το απολαύσεις Αρχηγέ!»

 

Ομάδα: