ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Nίκος Ζαραϊδώνης

10 March, 2023 - 17:14

Categories: 

Κλείνει τον Λάσο για 3 χρόνια ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα από τη σερβική ιστοσελίδα  " mozzartsport.com ", ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει τον Πάμπλο Λάσο στην Αθήνα για τα επόμενα 3 χρόνια. Οι πράσινοι θέλουν να φέρουν τον έμπειρο προπονητή στην Αθήνα καθώς βλέπουν στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που θα επαναφέρει τον "εξάστερο" στη κορυφή της Ευρώπης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν οι 2 πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τα επόμενα 3 χρόνια, με.τον Λάσο να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό και μόνο φαίνεται να αλλάζει την εικόνα των πράσινων σε σχέση με φέτος αφού ο Ισπανός τεχνικός μέχρι πρίν την απομάκρυνση του απο τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε με αυτή να κατακτήσει  2 φορές την Ευρωλίγκα , 6 το ισπανικό πρωτάθλημα, 6 φορές το κύπελλο Ισπανίας και έξι φορές το ισπανικό σούπερ Καπ, ενώ παράλληλα βρέθηκε στο final 4 του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ 7 φορές.     Νίκος Ζαραϊδώνης 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: