ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 February, 2023 - 18:16

Categories: 

Στον τελικό το Περιστέρι για πρώτη φορά στην ιστορία του

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του προκρίθηκε το Περιστέρι bwin, επικρατώντας 77-65 της ΑΕΚ, στον πρώτο ημιτελικό του Final-8 της διοργάνωσης!

Μεγάλο ντέρμπι για 35 λεπτά η αναμέτρηση, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να ξεφεύγει στο τελευταίο πεντάλεπτο, εκμεταλλευόμενη την κούραση της ΑΕΚ, η οποία παρατάχθηκε με πολλές απουσίες (Μίτσελ, Μάντσεν, Κόνιαρη), ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκαν και οι Στρέλνιεκς (τράβηγμα στον προσαγωγό) και Γουίλιαμς (διάστρεμμα).

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Φρανσίσκο, ο οποίος σκόραρε 33 πόντους και πέτυχε τα καλάθια με τα οποία η ομάδα του δημιούργησε τη μεγάλη υπέρ της διαφορά στην «τελική ευθεία». Πολύ καλή εμφάνιση και για τον Κασελάκη (11π, 9 ριμπάουντ), ενώ για την ΑΕΚ ξεχώρισαν Μάιλς (21π, 6 ριμπάουντ) και Γιάνκοβιτς (11π, 4 ριμπ, 4 ασίστ).