ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

11 February, 2023 - 20:15

Categories: 

Στοπ της Μπρέντφορντ στην Άρσεναλ, διασυρμός για την Τότεναμ

Η Άρσεναλ «κόλλησε» στο 1-1 απέναντι στην Μπρέντφορντ και πέταξε δύο σημαντικούς βαθμούς στην μάχη για τον τίτλο.

Οι «Κανονιέρηδες» μπήκαν με όρεξη στο γήπεδο και απείλησαν πολλές φορές την εστία της Μπρέντφορντ, αλλά βρήκα απέναντι τους τον εντυπωσιακό Ράγια, που έκανε ‌καίριες επεμβάσεις. Ο μόνος που κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ισπανού κίπερ ήταν ο Τροσάρ στο 66', τέσσερα μόλις λεπτά αφού είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 74' με τον Ίβαν Τόνι και σε συνδυασμό με την εξαιρετική άμυνα τους έφυγαν με έναν πόντο από το «Έμιρεϊτς».

Έτσι, η Άρσεναλ έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από την δεύτερη Σίτυ, η οποία θα έχει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά στους τρεις πόντους.

 

 

Η Τότεναμ, από την άλλη, μετά την εντυπωσιακή νίκη της απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 4-1 στο «King Power Stadium».

 Τα σπιρούνια προηγήθηκαν με τον Μπεντακούρ στο 14', αλλά από εκεί και έπειτα το ματς ήταν όλο Λέστερ. Οι «αλεπούδες» ισοφάρισαν στο 23' με την βολίδα του Ναμπλάις Μεντύ και δύο λεπτά μετά ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τον Μάντισον. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με γκολ του Ιχϊανάτσο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο δεύτερο μέρος, η Λέστερ είχε ακυρωθέν γκολ, ενώ στο 81' ο Χάρβεϊ Μπαρνς διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Με αυτήν την νίκη, η Λέστερ έφτασε τους 24 βαθμούς και φαίνεται να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Τότεναμ παρέμεινε στην 5η θέση και τους 39 βαθμούς.