ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 September, 2023 - 00:04

Categories: 

Στους Σέλτικς έκλεισε ο Μίχαλιουκ!

 

Τα πράσινα αλλά όχι αυτά του Παναθηναϊκού θα φορά τη νέα σεζόν ο Σβι Μίχαϊλιουκ!

Παρά τη «χρυσή πρόταση» που είχε στα χέρια του από το «τριφύλλι» για να παίξει στην Ευρωλίγκα, ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρήκε το… πολυπόθητο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με τον πολύ έγκριτο δημοσιογράφο, Shams Charania, ο Ουκρανός έδωσε τα χέρια με τους Σέλτικς, για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Μίχαϊλιουκ κρατούσε εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ο παίκτης είχε θέσει εξ αρχής ως προτεραιότητα την παραμονή του στο ΝΒΑ, θέλοντας να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του. Τελικά, ο Ουκρανός ανταμείφτηκε για την επιμονή και... υπομονή του, βρίσκοντας χώρο στο ρόστερ της ομάδας από τη Βοστώνη.

Έτσι, οι Σέλτικς θα γίνουν ο έβδομος σταθμός του 26χρονου γκαρντ/φόργουορντ στον «μαγικό κόσμο», μετά τους Λέικερς, Πίστονς, Θάντερ, Ράπτορς, Νικς και Χόρνετς. Συνολικά στην καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Μίχαϊλιουκ μετράει 252 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 6,6 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.