ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

19 June, 2023 - 01:42

Categories: 

Στους Suns ο Bradley Beal, ολικό rebuild για τους Wizards

Με την χρονιά του ΝΒΑ να έφτασε στο τέλος της καθώς οι Nuggets αναδείχθηκαν πρωταθλητές για πρώτη φορά στην ιστορία τους, η περίοδος της Postseason ξεκινάει και έχουμε ήδη το πρώτο trade για φέτος.

Συγκεκριμένα, οι Phoenix Suns έδωσαν τους Chris Paul, Landry Shamet, αρκετά second round picks και picks swaps για τον Bradley Beal. Η αλήθεια είναι ότι αξιοσημείωτο και ως ένα βαθμό περίεργο είναι το γεγονός ότι το trade δεν περιλαμβάνει κάποιο pick πρώτου γύρου τα οποία έχουν και αρκετή αξία. Παρά το γεγονός ότι οι Bucks και οι Heat έμοιαζαν τα φαβορί για τον Beal, ,οι Suns έδωσαν το πακέτο με το οποίο συμφώνησε η ομάδα από την πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα νέο Big 3 στην Arizona (Durant - Booker - Beal).

Κερδισμένοι στο trade βγαίνουν οι Suns, για την ώρα, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν ένα φοβερό σκόρερ χωρίς να δώσουν κάποιο pick μεγάλης αξίας ή ακόμα και τον Deandre Ayton, που ήταν φαβορί να συμπεριληφθεί σε κάποιο trade. Βέβαια, το Big 3 δημιουργήθηκε, αλλά οι Suns απέκτησαν ένα ακόμα παίχτη που θέλει να έχει αρκετά την μπάλα στα χέρια του, όπως και ο Booker και ο Durant. Η αλήθεια είναι ότι οι τρεις αυτοί με την πρώτη ματιά δεν ταιριάζουν αλλά ίσως ο νέος και πολύπειρος προπονητής των Suns, Frank Vogel, πιθανότατα να έχει ένα trick το οποίο αναμένεται να το δείξει με την νέα σεζόν.

Από την μεριά των Wizards, η αλήθεια είναι ότι αυτό το trade δείχνει ότι η ομάδα πάει για ολικό rebuild ενώ Porzingis και Kuzma, ίσως ακολουθήσουν το δρόμο για trade. Παρόλο αυτά, το πακέτο που πήραν πίσω δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Shams Charania, ο Paul σε περίπτωση που βρει ομάδα η οποία θα ανταγωνίζεται για τον τίτλο, θα μείνει ελεύθερος από τους Wizards. Μένει να δούμε και βέβαια αν υπάρξουν, τις επόμενες κινήσεις από τον Will Dawkins, τον General Manager των Wizards.

Διοργάνωση: