ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 January, 2023 - 13:19

Categories: 

Στο νοσοκομείο ο Κάνααν με πέτρα στα νεφρά!

Αυτά που συμβαίνουν τελευταία με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν έχουν προηγούμενο! Το ένα θέμα μετά το άλλο «σκάνε» από το πουθενά. Ακόμη κι εκεί που δεν τα περιμένεις, ζητήματα εμφανίζονται. Στο νοσοκομείο ο Κάνααν.

Το τελευταίο είναι πραγματικά απίστευτο. Κατά την παραμονή στην Ιταλία, Σλούκας και Βεζένκοφ υπέστησαν γαστρεντερίτιδα. Αλλά δεν ήταν οι μόνοι, καθώς άλλοι δύο παίκτες αντιμετώπισαν αντίστοιχο πρόβλημα. Όμως, σαν να μην έφτανε αυτό, ένα καινούργιο και πιο σοβαρό έκανε την εμφάνισή του με την επιστροφή από την Μπολόνια. Ένα πρόβλημα που δεν είναι και τόσο… απλό! Στο νοσοκομείο ο Κάνααν.

Κατά συνέπεια, μετά την επιστροφή από την Ιταλία, ο Αϊζάια Κάνααν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα, στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού με έντονους πόντους. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει πέτρα στα νεφρά. Κάτι που σημαίνει πώς θα χρειαστεί η κατάλληλη αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό. Ας κάνουν, άμεσα, κανένα ευχέλαιο οι νταμπλούχοι Ελλάδας!

 

 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: