ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 October, 2023 - 21:11

Categories: 

Στο ΣΕΦ για τον Θρύλο ο Ζάρκο!

 

Ο Ολυμπιακός καλείται να … βάλει τέλος στην κακοδαιμονία που τον κυνηγάει με τις συνεχόμενες ατυχίες και τραυματισμούς βασικών του στελεχών, να βγάλει αντίδραση και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών απέναντι στην Παρτίζαν

Σε ένα παιχνίδι όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις.

Στις εξέδρες του φαληρικού σταδίου  βρίσκεται ο παίκτης που σηματοδότησε στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 1990 τον παίκτη – ίνδαλμα, τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της δημιουργίας της δυναστείας του Θρύλου. Ο λόγος για τον Ζάρκο Πάσπαλιε.

Η παλιά δόξα των νταμπλούχων Ελλάδας ο οποίος έχει να επιδείξει θητεία και στη Παρτίζαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980 πριν πάρει μεταγραφή στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για τους Σπερς θα παρακολουθήσει δια ζώσης το αποψινό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες τις φανέλες των οποίων τίμησε στην τεράστια καριέρα του!

Μάλιστα, ο 57χρονος Μαυροβούνιος φωτογραφήθηκε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα του που κοσμεί τον διάδρομο των VIP Rooms, εκεί όπου είναι κρεμασμένες αρκετές φανέλες «θρύλων» του Ολυμπιακού

 

Ομάδα: