ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 September, 2023 - 15:57

Categories: 

Στο τραπέζι οι ανανεώσεις Φορτούνη – Μαντί Καμαρά., Μασούρα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έκανε εντυπωσιακή ρελάνς τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να τον επαναφέρουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Ωστόσο, οι Πειραιώτες θέλουν να τακτοποιήσουν και τα υπόλοιπα ανοιχτά ζητήματα, με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Φορτούνη, Καμαρά και Μασούρα να είναι σε πρώτο πλάνο.

 

Πιο συγκεκριμένα, δεν θα αργήσουν οι εξελίξεις και για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό αλλά και για τον Μαντί ως προς τα καινούρια συμβόλαιά τους. Εξάλλου οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν και να τους διατηρήσει στο δυναμικό τους αλλά και τους... δέσει με νέα δυνατά συμβόλαια. Έκτος από τους «Φόρτου» και Μαντί, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για νέο συμβόλαιο και για τον Μασούρα, όπου και εκείνος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ομάδα: