ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

12 March, 2023 - 09:14

Categories: 

Στο 90' η Παρί Σεν Ζερμέν, λευκή ισοπαλία μεταξύ Οσέρ και Ρεν

Νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν με γκολ στις καθυστερήσεις ενώ δεν κατάφερε καμία εκ των Οσέρ και Ρεν να σκοράρουν. Αυτές ήταν οι δύο χθεσινές αναμετρήσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα της Ligue 1.

Ειδικότερα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας γνωρίσει το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το Champions League εναντίων της Μπάγερν Μονάχου, ήξερε ότι χρειαζόταν πάση θυσία την νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Ο Σόλερ πέτυχε το τρίτο του τέρμα για φέτος με γκολ στο 37'. Η Μπρεστ όμως είχε την απάντηση και ισοφάρισε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Χονορατ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπρεστ ξεκίνησε αρκετά καλά βάζοντας δύσκολα στην Παρί χωρίς όμως να καταφέρει να προηγηθεί. Η Παρί Σεν Ζερμέν ισορρόπησε, μετά κυριάρχησε και πήρε το τρίποντο με γκολ του Εμπαπε στο 90' κάνοντας το τελικό 1-2.

Στο +11 πλέον οι Παριζιάνοι από την 2η Μαρσέιγ ή οποία αγωνίζεται σήμερα στην έδρα της με το Στρασβούργο. Η Μπρεστ βρίσκεται στην άβολη 15η θέση και μόλις στο +2 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ligue 2.

Λευκή ισοπαλία στο Stade Abbé-Deschamps, ανάμεσα στην γηπεδούχο Οσέρ και Ρεν. Συγκεκριμένα, ένα ημίχρονο είχε κάθε ομάδα καθώς η Οσέρ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Ρεν κυριάρχησε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλο αυτά, το παιχνίδι έμεινε στο 0-0 και έτσι η Ρεν συνεχίζει να βρίσκεται στην 5η θέση με 47 βαθμούς, η Οσέρ αντίθετα βρίσκεται στην 16η θέση, οριακά και προσωρινά εκτός από την ζώνη του υποβιβασμού.