ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

1 April, 2023 - 02:14

Categories: 

Στραβοπατημα στο κυνήγι τίτλου για την Μαρσέιγ

Η 29η αγωνιστική της Ligue 1 ξεκίνησε χθες με τον αγώνα ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την Μονπελιέ ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1 μέσα στο "Velodrome Stadium".

Αναλυτικά, ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους καθώς ο Νορντιν στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Μονπελιέ. Η Μαρσέιγ όφειλε να βρει απάντηση και έστειλε το ματς στην ισοπαλία λίγο πριν την ανάπαυλα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκουεντουζι.

 Στο δεύτερο μέρος, η Μαρσέιγ ήταν καλύτερη. Είχε την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορούσε σωστά αλλά της έλειπε η ψυχραιμία της τελικής πάσας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες για γκολ ώστε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Επομένως, το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Ισοπαλία που σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει την Μαρσέιγ η οποία συνεχίζει να κυνηγάει την Παρί Σεν Ζερμέν για την μάχη του τίτλου βρισκόμενη στο -6 από την κορυφή. Η Μονπελιέ από την άλλη συνεχίζει μια μεστή χρόνια καθώς βρίσκεται ασφαλής στην 11η θέση με 37 βαθμούς, αλλά χωρίς να μπορεί διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το φετινό πρωτάθλημα.