ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 September, 2023 - 17:49

Categories: 

Συγκινητικός Αϊτόρ: «Πάντα πρέπει να παλεύουμε!»

 

Με εμφατική εμφάνιση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από το Αγρίνιο νικώντας με 5-0 τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στα θετικά για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν η επιστροφή στα γκολ του Αϊτόρ, ο οποίος πέτυχε το τέταρτο τέρμα με εκτέλεση πέναλτι και βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με ανάρτηση στα social media, ανέφερε πως μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε γιατί η ζωή μάς βάζει σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά πάντα πρέπει να παλεύουμε για να βγούμε από αυτές.

«Ένα πολύ ξεχωριστό γκολ. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε γιατί η ζωή μάς βάζει σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά πάντα πρέπει να παλεύουμε για να βγούμε από αυτές. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης καθημερινά», ανέφερε, χαρακτηριστικά, η ανάρτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Ομάδα: