ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 March, 2022 - 21:42

Categories: 

Συγκλονιστικός Έρικσεν σκόραρε ξανά στη νίκη της Δανίας επί της Σερβίας με 3-0

Ο Έρικσεν έχει επιστρέψει για τα καλά, η Δανία είναι πιο δυνατή από ποτέ! Με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να αποθεώνεται από 34 χιλ. συμπατριώτες του και να σκοράρει, η φοβερή και τρομερή Δανία επικράτησε 3-0 της Σερβίας.

Το κλίμα ήταν ιδανικό και… πανηγυρικό εξ αρχής, με τον Μέλε στο 15’ να δίνει προβάδισμα στους Σκανδιναβούς. Ο Λίντστρομ στο 53’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στη Δανία, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Έρικσεν με υπέροχο σουτ σκόραρε για δεύτερο σερί φιλικό διαμορφώνοντας το τελικό σκορ κόντρα στη Σερβία που είχε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς βασικό αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

 

Ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στο Κόσοβο έμεινε η Ελβετία, έχοντας τον Στίβεν Τσούμπερ βασικό και αναντικατάστατο στο παιχνίδι. Ο Ράσιτσα στο 51’ έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους, με τον Λοτομπά μετά από ασίστ του Μπαμπού να φέρνει το ματς στα ίσα δέκα λεπτά αργότερα και το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε.

 

 

 

 

Χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό της Αλβανίας με τη Γεωργία (0-0), ενώ η Σλοβακία χάρη στα τέρματα των Ντούντα (38’) και Ζίρκα (72’) επικράτησε 2-0 μέσα στη Φινλανδία.