ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 January, 2024 - 23:28

Categories: 

Συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία οι «αιώνιοι»

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της Λεωφόρου  για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και όλα θ κριθούν στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στο Φάληρο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς με διάθεση να επιβάλλει τον ρυθμό του αγώνα.

τακτικά ο Ολυμπιακός δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα, με την ομάδα του Καρβαλιάλ να είναι καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και να μην απειλείται. Τουλάχιστον στο ανασταλτικό σκέλος η απόφαση του Καρβαλιάλ να αφήσει εκτός αρχικού σχήμα τους δημιουργικούς Φορτούνη – Ποντένσε, δίνοντας φανέλα βασικού στους Ρίτσαρντς και Καρβάλιο  φάνηκε να αποδίδει καρπούς

Στο 19' ήταν αρκετά  άστοχο το σουτ του Μπερνάρ από το ύψος της περιοχής μετά από μπαλιά Μλαντένοβιτς από τα αριστερά και απομάκρυνση των αμυντικών.

Ο Ολυμπιακός απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 25’. Μετά από κλέψιμο του Ρίτσαρντς η μπάλα κατέληξε στον Μασούρα που επιχείρησε το σουτ, το οποίο όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον Λοντίγκιν. Στο 34’ ο τεχνικός των πρασίνων Φατίχ Τερίμ είδε τα πλάνα του να ανατρέπονται, όταν ο Τζούριτσιτς παραπονέθηκε για τράβηγμα. Με τον Μαντσίνι να παίρνει την θέση του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Ο Ολυμπιακός πήρε περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 45’ άνοιξε το σκορ, με «δράστη» έναν πρώην «πράσινο», τον  Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καρβάλιο και ολιγωρία  της άμυνας των γηπεδούχων, ο Αλεξανδρόπουλος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 65’ με πανομοιότυπο τρόπο. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μαντσίνι στην καρδιά της περιοχής πετάχτηκε ο Φώτης Ιωαννίδης  και ανήμερα των γενεθλίων του με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε για τους «πράσινους».

 

 

 

 

Ομάδα: