ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 February, 2023 - 16:09

Categories: 

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σέρχιο Αραούχο

Σε μία περίεργη φάση ο Σέρχιο Αραούχο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον Νορβηγό Έσκας, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στην «Ένωση» θεωρούν πως κακώς ο Αργεντινός είδε την κίτρινη, αφού το τάκλιν που έκανε στον Ολιβέιρα ήταν καθαρό, ενώ εκείνος που έπρεπε να τιμωρηθεί ήταν ο Πορτογάλος φορ για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Κάπως έτσι ο «Τσίνο» συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα χρειαστεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της «Ένωσης» είναι το ακόλουθο: Αστέρας Τρίπολης εντός (25/2), ΟΦΗ εκτός (5/3), Ολυμπιακός εντός (12/3) και πάλι με τους Πειραιώτες εκτός για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Εν τω μεταξύ, στο όριο των καρτών είναι οι Χατζισαφί, Ελίασον, Πινέδα, Ρότα, Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ, αφού έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες. Μουκουντί και Σιμάνσκι έχουν συμπληρώσει τέσσερις και επτά κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα, και θα απουσιάσουν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ, αντίστοιχα.

 

Ομάδα: