ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 October, 2023 - 15:56

Categories: 

Συναγερμός στην ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Γκατσίνοβιτς

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, ο Γκατσίνοβιτς αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Σερβίας με την Ουγγαρία και δεν θα παίξει απέναντι στο Μαυροβούνιο

Αν όντως ισχύουν αυτά που γράφουν τα σερβικά ΜΜΕ, τότε ο Ματίας Αλμέιδα δικαίως είχε μεγάλη ανησυχία για τις υποχρεώσεις των διεθνών της ΑΕΚ με τις εθνικές τους ομάδες. Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Σερβίας με την Ουγγαρία και δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο.

 

Σύμφωνα με τα σερβικά ρεπορτάζ, ο μέσος της ΑΕΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις ήδη από την προθέρμανση, όμως «δεν ήθελε να αφήσει τους συμπαίκτες του, επιστρέφοντας μετά από τρία χρόνια στην εθνική» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ο Γκατσίνοβιτς έπαιξε σχεδόν 70 λεπτά αλλά δεν άντεξε περισσότερο και βγήκε ως αλλαγή.

 

Ο Ντράγκαν Στόικοβιτς στην σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με το Μαυροβούνιο, παραδέχθηκε πως υπάρχουν παίκτες νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, αλλά χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ενώ οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως ο Γκατσίνοβιτς έκανε κάποιες εξετάσεις και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο εβδομάδες.

 

Ομάδα: