ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

28 April, 2023 - 11:32

Categories: 

Συνεχίζει να ανεβαίνει η Σεβίλλη, πέρασε στο τέλος και από το San Mames

Η μεσοβδόμαδη 31η αγωνιστική για την LaLiga ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με το παιχνίδι ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Σεβίλλη μέσα στο San Mamés, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-1.

Σε γενικές γραμμές, η Μπιλμπάο αν και είχε την κατοχή, δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και να ανοίξει το σκορ. Η Σεβίλλη δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα αλλά όταν το κατάφερνε, έφτανε με εύκολο τρόπο κοντά στην περιοχή στην Σιμόν αλλά και αυτή δεν κατάφερνε να βρει δίχτυα.

Παρόμοιος ο ρυθμός του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή αλλά τους φιλοξενούμενους τις μεγαλύτερες προϋποθέσεις για το γκολ. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε με λευκή ισοπαλία όμως στο 90+2' ο Αλβάρεζ γλιστρώντας ανέτρεψε τον Οκαμπος στην περιοχή και ο δεύτερος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 0-1 για την Σεβίλλη.

Συνεχίζει την ανοδική πορεία η Σεβίλλη φτάνοντας έτσι την 11η θέση με 41 βαθμούς και έχοντας ξεφύγει για τα καλά από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο από την άλλη, παρέμεινε στην 7η θέση και τρεις βαθμούς κάτω από την 6η θέση που αποτελεί και την τελευταία θέση που προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.