ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

19 September, 2023 - 01:56

Categories: 

Συνεχίζει τις εκπλήξεις η Χιρονα, πέρασε και από την Γρανάδα

Η πέμπτη αγωνιστική της La Liga τελείωσε το βράδυ της Δευτέρας με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Γρανάδα με την Χιρονα μέσα στο "Estadio Los Carmenes", με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-4.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και πίστες στο τακτικό τους πλάνο. Όμως μετά το πρώτο τέταρτο η Χιρονα κυριαρχούσε και κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με τον Τσιγκανκοφ στο 22'. Λίγα λεπτά μετά, ο Σαβιο έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του με μακρινό σουτ το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία του Φερνάντεθ. Παγωμένη η Γρανάδα δεν μπόρεσε να συνέλθει ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα καθώς στο 34', ο Λόπεθ έκανε το 0-3 για την Χιρονα.

Στην επανάληψη, η Γρανάδα προσπάθησε να βρει τα πατήματα της και να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση. Μάλιστα μείωσε στο 63' με τον Ουζουνι με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μιγκέλ. Παρά το γκολ, η κατοχή έμενε στα πόδια της Χιρονα αλλά στο 85', ο Μπογιέ από την μικρή περιοχή έκανε το 2-3, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς της Γρανάδα. Όμως, η χαρά αυτή δεν διήρκεσε πολύ καθώς ο Κουτο λίγα λεπτά μετά έκανε το 2-4 και κλείδωσε την νίκη για την Χιρονα.

4 νίκες σε 5 αναμετρήσεις η Χιρονα η οποία αποτελεί, αναμφισβήτητα, την πιο όμορφη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος βρισκόμενη στην 3η θέση με 13 βαθμούς. Αντιθέτως, στην ακριβώς ίδια θέση αλλά στο κάτω μέρος του πίνακα παρέμεινε η Γρανάδα η οποία ψάχνει την δεύτερη νίκη της στην La Liga για φέτος.