ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

4 April, 2023 - 00:49

Categories: 

Συνεχίζεται η πτώση της Λέτσε, μοιρασμένη παρτίδα στο Mapei Stadium

Η 28η αγωνιστική της Seria A ολοκληρώθηκε χθες με δύο αναμετρήσεις από τις οποίες είχαμε ένα νικητή.

Συγκεκριμένα, η Έμπολι φιλοξένησε στην έδρα της την Λέτσε με μοναδικό στόχο την νίκη. Η Έμπολι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη έχοντας την κατοχή της μπάλας και κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Βέβαια, αυτό επιτεύχθηκε στο δεύτερο μέρος χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καπουτο στο 62'. Η Λέτσε δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις και έτσι, το 1-0 κατά της παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Πέμπτη σερί ήττα για την Λέτσε η οποία ξεκινάει να βρίσκεται σε επικίνδυνα μέρη, δηλαδή στην 16η θέση και μόλις 8 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Έμπολι ανέβηκε λίγο πιο ψηλά και συγκεκριμένα στην 14η θέση με 31 βαθμούς.

Η τελευταία αναμέτρηση ήταν αυτή ανάμεσα στην Σασσουολο και την Τορίνο η οποία έληξε ισόπαλη με 1-1. Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δέχτηκαν αρκετή πίεση από την Τορίνο μέχρι και το πρώτο ημίωρο του αγώνα. Στο 36' όμως, ο Πιναμοντι έκανε το 1-0 για την Σασσουολο και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος, η Τορίνο προσπάθησε να μιμηθεί το πρώτο καλό της 30λεπτο στο παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σαναμπρια στο 66'. Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

38 βαθμούς έφτασε πλέον η Τορίνο η οποία βρίσκεται στην 10η θέση χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δύο θέσεις κάτω με 37 βαθμούς παρέμεινε η Σασσουολο.