ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Παναγιώτης Αναστόπουλος

11 March, 2023 - 19:00

Σόκαρε την Ίντερ η Σπέτσια!

Ήττα εκτός προγράμματος για την Ίντερ χθες στο «Stadio Alberto Picco» με 2-1. Οι «νερατζούροι», παρά το γεγονός πως δημιούργησαν 28 τελικές φάσεις στον αγώνα, φάνηκαν φλύαροι μπροστά από την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να δώσουν τη δυνατότητα στη Σπέτσια να βρει αυτοπεποίθηση και να πάρει μια μεγάλη νίκη για τη σωτηρία της.

Στο πρώτο μέρος, πραγματικά υπήρξε ένας μονόλογος από πλευράς φιλοξενούμενων. Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο του Σιμόνε Ινζάγκι είχε κλείσει στα καρέ της τη Σπέτσια, η οποία είχε έναν καθαρά παθητικό ρόλο. Οι στιγμές που έφτιαχνε η Ίντερ προς την περιοχή του Ντραγκόφσκι ήταν ασφυκτικά πολλές, όμως η άμυνα των γηπεδούχων ήταν έτσι όπως έπρεπε για να τις αποσοβήσει. Η καλύτερη εξ αυτών ήταν το χαμένο πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτινέζ στο 14ο λεπτό, με τον Αργεντίνο επιθετικό να μη ξεγελάει τον τερματοφύλακα. Έτσι, η Σπέτσια, και με τον Δημήτρη Νικολάου στη σύνθεση της , κράτησε την ισοπαλία μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ συνέχισε να πιέζει. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι πάγωσαν τους Μιλανέζους. Πιο συγκεκριμένα, στο 55ο λεπτό, ο Ντάνιελ Μαλντίνι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Λεονάρντο Σεμπλίτσι, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς. Μετά το τέρμα της Σπέτσια, βέβαια, ο Ιντζάγκι δεν έμεινε αμέτοχος. Έκανε και τις πέντε αλλαγές του, εντείνοντας τη διάθεση της Ίντερ για γκολ. Η απόφαση του, πάντως, επέφερε καρπούς, με τον Ρομελού Λουκάκου να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 83'. Βέβαια, τέσσερα λεπτά μετά, και η Σπέτσια πήρε πέναλτι, με τον Εμπάλα Ενζόλα να το εκτελεί και να κάνει το 2-1, αφήνοντας πραγματικά... παγωτό όλον τον πάγκο της Ίντερ. Το σκορ έμεινε έτσι ως το τέλος, με τη Σπέτσια να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ίντερ έμεινε δεύτερη στη βαθμολογία στους 50 πόντους, βάζοντας πλέον σε κίνδυνο τη 2αδα. Αντιθέτως, η Σπέτσια έλαβε το φιλί της... ζωής με αυτό το τρίποντο, όντας στη 17η θέση με 24 πόντους και στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.