ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 April, 2023 - 20:09

Categories: 

Σύμφωνα με Βρετανικά ΜΜΕ: «Κερδίζει έδαφος ο Τζέραρντ για Ολυμπιακό»

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος περνάει για τον Ολυμπιακό το ευαίσθητο και ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα τη τεχνικής ηγεσίας. Σε μία καίρια χρονικά στιγμή όπου το κυνήγι του τίτλου του φετινού Πρωταθλητή μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του, η ονοματολογία με τπους υποψήφιους «μνηστήρες» για την άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου όλο και αυξάνεται

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο, ωστόσο η ομάδα του Πειραιά εξετάζει προσεκτικά τις επιλογές της. Μία επιπλέον υποψηφιότητα για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο φαίνεται πως είναι ο Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Οκτώβριο του 2022.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η έγκυρη «Daily Express» αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στις επιλογές της τον Άγγλο προπονητή. 

«Ο 42χρονος κόουτς βρίσκεται σε συζητήσεις με πολλές ομάδες ανά την Ευρώπη, ωστόσο δεν έχει καταλήξει στην τελική του επιλογή. Ο Ολυμπιακός θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί μαζί του, και κατανοούν πως με τον «Στίβι» μπορούν να ανέβουν επίπεδο. Να δημιουργήσουν ένα σύνολο ικανό να κατακτήσει τα πάντα στην Ελλάδα και να επιτύχει και στην Ευρώπη» αναφέρεται ι στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, μένει να φανεί τι θα συμβεί.

Ο Τζέραρντ πάντως στο παρελθόν είχε δηλώσει πως είναι οπαδός του Ολυμπιακού, με την ομάδα μάλιστα να τον τιμά στο φιλικό εναντίον της Λίβερπουλ το 2013. «Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Άνφιλντ ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο. Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004.

Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το Champions League. Πάντα αναζητώ να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματα του. Είμαι fan του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μία από τις ομάδες μου πια και κρατάει μία ξεχωριστή θέση»

 

Ομάδα: