ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 July, 2023 - 15:56

Categories: 

Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό

 

Οριστικά τέλος λαμβάνει για τον Ολυμπιακό και η δεύτερη θητεία του Κώστα Σλούκα, που κράτησε τρία χρόνια.

Έπειτα από αρκετή σκέψη και από τη στιγμή όπου το ραντεβού της περασμένης Δευτέρας  με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα, ο διεθνής Έλληνας γκαρντ πήρε την απόφαση να απαντήσει οριστικά αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης των «ερυθρόλευκων». 

Μία πρόταση που ήταν αρκετά ελκυστική για τον 33χρονο διεθνή γκαρντ. Με τους Ιδιοκτήτες Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να αποδεικνύουν πόσο πολύ επιθυμούσαν να χτίσουν επάνω του την ομάδα των επόμενων χρόνων.

Το θέμα, ωστόσο, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό, δεν ήταν οικονομικό. Ο 33χρονος γκαρντ είχε παράπονα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον τρόπο, με τον οποίον τον χρησιμοποιεί, τα εξέφρασε στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, οι οποίοι τον άκουσαν, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να παρέμβουν. Σήμερα, λοιπόν, ο Σλούκας πήρε τηλέφωνο τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τους είπε «αρνούμαι την πρόταση», κλείνοντας, έτσι, για δεύτερη φορά το κεφάλαιο του Ολυμπιακού.

 

Ομάδα: