ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 December, 2023 - 00:17

Categories: 

Ταβάρες: «Είναι ευλογία να παίζω στα γήπεδα της Ευρωλίγκας»

 

Ο Εντι Ταβάρες τόνισε πως είναι ευλογία να αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα τόσα χρόνια κόντρα σε αυτούς τους παίκτες και σε αυτές τις ατμόσφαιρες, στάθηκε στη δυσκολία να διαχειριστεί το κορμί του και θεωρεί καθοριστικά τα ριμπάουντ.

Αναλυτικά: «Αισθάνομαι υπέροχα που έφτασα τους 2.000 πόντους στην Ευρωλίγκα. Το να παίζεις σε μία τέτοια διοργάνωση είναι ευλογία. Νιώθω ευλογημένος να παίζω τέτοια παιχνίδια, με τέτοιους οπαδούς κι αυτές τις ομάδες. Είναι ευχαρίστηση. Προσπαθώ να απολαμβάνω το κάθε λεπτό κι είμαι χαρούμενος. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο».

Για το κορμί του και την κούραση που μπορεί να έχει: «Είναι δύσκολο και σκληρό για ένα κορμί σαν εμένα να το διαχειριστώ. Πρέπει να δουλεύω δύο ή τρεις φορές περισσότερο από τα υπόλοιπα παιδιά για να είμαι σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο. Αυτό κάνω και προσπαθώ να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου με την ενέργειά μου. Τα ριμπάουντ βοηθούν πολύ την ομάδα μας κι είναι ένας παράγοντας ‘κλειδί’ για εμάς».