ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

11 September, 2023 - 01:48

Categories: 

Τα «Invictus Games 2023» στον ΑΝΤ1+, πρεμιέρες τηλεοπτικών εκπομπών και το νέο πρόγραμμα σε Music 89,2 και My Radio 104.6!

Το ΑΝΤ1+, εμπλουτίζοντας το αθλητικό περιεχόμενό του, φέρνει στην Ελλάδα, ζωντανά και αποκλειστικά από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, τη διεθνή αθλητική διοργάνωση «Invictus Games 2023». Από 9 έως 16 Σεπτεμβρίου, το ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει live και αποκλειστικά το μεγάλο αθλητικό γεγονός που εξυμνεί το μαχητικό πνεύμα των ατόμων με αναπηρίες.

Σύμβολο του ανυπότακτου πνεύματος και της θέλησης, οι αγώνες Invictus Games είναι μια πηγή έμπνευσης για την αποκατάσταση και την επανένταξη των ατόμων με αναπηρία μέσω του αθλητισμού. Πρώην στρατιωτικοί με αναπηρίες από 22 χώρες ενώνονται και γίνονται μία οικογένεια, αποδεικνύοντας ότι στο «ευ αγωνίζεσθαι» δεν υπάρχει χώρος για περιορισμούς και διακρίσεις.

Αυτή θα είναι η 6η έκδοση των αγώνων, καθώς έχουν προηγηθεί το Λονδίνο, όπου έγιναν οι πρώτοι αγώνες το 2014, το Ορλάντο, το Τορόντο, το Σίδνεϊ και η Χάγη.

Στίβος, κολύμβηση, βόλεϊ, μπάσκετ και ράγκμπι με αμαξίδιο, άρση βαρών, πινγκ πονγκ και άλλα αθλήματα περιλαμβάνονται στο καθημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης, από τις 9:30 έως τις 23:00, που περιλαμβάνει επίσης ειδικές εκπομπές με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και περιλήψεις κάθε ημέρας με όλα τα highlight.

Η μοναδική αυτή γιορτή του αθλητισμού αποτελεί ιδέα και πρωτοβουλία του πρίγκιπα Χάρι και είναι βασισμένη στους αγώνες US Warrior Games, τους οποίους παρακολούθησε το 2013 στις ΗΠΑ. Ο Δούκας του Σάσσεξ, επηρεασμένος από τη θητεία του στο Αφγανιστάν και τις σκληρές εικόνες των τραυματισμένων στρατιωτών, αποφάσισε να ιδρύσει τους διεθνείς αγώνες Invictus Games προς τιμήν όλων των ανδρών και γυναικών που τραυματίστηκαν υπηρετώντας την πατρίδα τους. Ο ίδιος, ως εμπνευστής και βασικός υποστηρικτής των αγώνων, θα βρίσκεται στο Ντίσελντορφ μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Οι αγαπημένοι μας Γιώργος Καπουτζίδης και Γεωργία Καλτσή αναλαμβάνουν τον σχολιασμό της τελετής έναρξης των Invictus Games, εμπλουτίζοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την εμπειρία θέασης των συνδρομητών του ΑΝΤ1+.

Κάντε εγγραφή στο antennaplus.gr για να δείτε τους αγώνες Invictus Games ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι, διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές, όπου κι αν βρίσκεστε!

Άνοδος MEGA στην κορυφή!

Στην πρώτη θέση των μετρήσεων της Nielsen της προηγούμενης ομάδας επανήλθε το Mega με 12,5%. Ο Alpha ήταν δεύτερος με 11,5%, το Open τρίτο με 10,6% και ο ΣΚΑΪ τέταρτος με 10,1%. Ακολούθησαν το Star με 8,2%, ο ΑΝΤ1 με 6,9% , η ΕΡΤ1 με 6,1%, το ΜΑΚ TV με 3,2%, η ΕΡΤ3 με 2,1% και η ΕΡΤ2 με 1,6%. To 27,2% παρακολούθησε την κατηγορία «άλλα κανάλια». 

Αποκάλυψη “Δίκης στο Open”: Οι 17 φάκελοι της Sportradar που βαρύνουν ομάδες της Super League 1

Η “Δίκη στο Open”, στη νέα εποχή.Το μακροβιότερο talk show, τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του OPEN. Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Όσα δεν είδατε για την εθνική Ελλάδος και η τακτική Πογέτ – Σχολιάζουν ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος.

ΕΡΕΥΝΑ: Η αποτυχία στο Μουντομπάσκετ και το κρίσιμο σταυροδρόμι – Αναλύει ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι 17 φάκελοι της Sportradar που βαρύνουν ομάδες της Super League 1 – Συζητούν η πρώην γενική γραμματέας αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, ο δικηγόρος Νίκος Λαγαρίας και η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα. Παρεμβαίνει από την Οξφόρδη ο καθηγητής αθλητικού δικαίου Γρηγόρης Ιωαννίδης.

36 χρόνια “Δίκη”, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

Πρεμιερά για το «Fay’s time», στον ΣΚΑΪ με καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή

Από αυτή τη Δευτέρα και καθημερινά στις 11.50, «Fay’s time», στον ΣΚΑΪ! Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει για να μας κρατά συντροφιά καθημερινά,  έχοντας στο πλευρό της, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μαρία Φραγκάκη, τη Μάρτζυ Λαζάρου, τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη και τον Άγγελο Βουράκη.

Στο πρώτο Fay’s time της χρονιάς, ποδαρικό κάνει ο Μάρκος Σεφερλής για μία απολαυστική συνέντευξη ενώ ο Πάνος Μουζουράκης ανοίγει την καρδιά του στη Φαίη και μιλάει για όλα!

«Καλημέρα Ελλάδα» για 33η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1

H πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης είναι στον ΑΝΤ1 για 33η συνεχόμενη χρονιά! Από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 05:45, και καθημερινά, το «Καλημέρα Ελλάδα», με τον  Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, επιστρέφει για να καταγράψει, να παρουσιάσει, να συζητήσει, αλλά και να αναλύσει όλα τα θέματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ατζέντας. Βάζοντας στο επίκεντρο όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και την καθημερινότητά τους, το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται για άλλη μια χρονιά για να προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης με την πολυετή εμπειρία και το δημοσιογραφικό του κύρος, και η Μαρία Αναστασοπούλου με τον καίριο και άμεσο λόγο της, θα καταγράφουν αξιόπιστα και αντικειμενικά τον παλμό της ειδησεογραφίας.

Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα ξεφυλλίζουν καθημερινά τις σελίδες της επικαιρότητας, θα υποδέχονται καλεσμένους και θα απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα.

O Γιώργος Γρηγοριάδης θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, η Ηρώ Ράντου για τα νέα γύρω από την Οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα μας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

Το «Καλημέρα Ελλάδα», η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 05:45, για να δώσει την καθημερινή μάχη της ενημέρωσης.

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ:

Άννυ Ζιώγα-Τσερέπα

Αντώνης Παπαδάκης

«Το Πρωινό» του Λιάγκα ξεκινάει

Πάντα ένα βήμα μπροστά στα θέματα της επικαιρότητας και την ανάδειξή τους από όλες τις πλευρές, με όλους τους πρωταγωνιστές σε πρώτο πλάνο.«Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και για άλλη μια χρονιά θα αφήσει το στίγμα του στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία μας, ό,τι γίνεται viral, ό,τι μας δίνει χαρά ή μας προβληματίζει, ό,τι κάποιοι… δεν τολμούν να θίξουν, θα είναι στην καθημερινή θεματολογία του «Πρωινού».

Καθημερινά στις 09:50 στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναδεικνύει θέματα της επικαιρότητας, όπως κάνει τόσα χρόνια με επιτυχία, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος! Θα τα κοιτάει στα μάτια και με το καθαρό βλέμμα και την ευθύτητα που τον χαρακτηρίζει, θα παρουσιάζει την είδηση όπως πρέπει.

Παράλληλα, οι συζητήσεις-συνεντεύξεις του με τους ξεχωριστούς καλεσμένους θα κάνουν αίσθηση, για άλλη μια σεζόν.

Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, εκτός από τη δοκιμασμένη παρέα του Τάσου Τεργιάκη, της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Άριας Καλύβα, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθενται νέοι συνεργάτες που θα κάνουν την ομάδα του «Πρωινού» ακόμα πιο δυνατή.

Ο Βαγγέλης Περρής επιστρέφει στην παρέα του «Πρωινού» και με το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, θα φέρει ανατροπές. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου θα έχει όλο το καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελένη Βουλγαράκη θα αναδείξει όλα τα lifestyle θέματα και όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η κουζίνα του  «Πρωινού» θα γεμίσει νέες γεύσεις και αρώματα από τις μαγειρικές ικανότητες του καταξιωμένου σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, ο οποίος θα φέρει φρέσκιες ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο κάθε τηλεθεατή.

Η Λίτσα Πατέρα, η σταθερή αξία του  «Πρωινού», θα… μεσουρανήσει για άλλη μια χρονιά στο κομμάτι της αστρολογίας. Οι προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, η επιρροή των πλανητών και οι γνώσεις της για ό,τι άλλο το σύμπαν μάς επιφυλάσσει, θα είναι ο καθημερινός οδηγός μας.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας και η ανανεωμένη ομάδα του  «Πρωινού» έρχονται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 09:50.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία:  Περικλής Βούρθης

Αρχισυνταξία: Χρύσα Ζορκάδη

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Δήμητρα Καρλιάμπα

Υπεύθυνη καλεσμένων: Μαίρη Αρώνη

Επιστρέφει η Ζαχαρέα στο STAR

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, καθημερινά στις 19:45.

Καθημερινά στις 15:00, ο Γιώργος Ευγενίδης θα παρουσιάζει το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων.

Κάθε Σαββατοκύριακο ο Σπύρος Λάμπρου θα είναι στην παρουσίαση  του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στις 19:45.

Το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στις 15:00, καθώς και το Νοηματικό Δελτίο Ειδήσεων (καθημερινά στις 15:45 και το Σαββατοκύριακο στις 15:15) θα παρουσιάζουν η Ράνια Τραγόμαλλου και η Κατερίνα Τσαμούρη.

 

To νέο πρόγραμμα του Music 89.2

Σε αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμά του προχώρησε ο Music 89.2, εν όψει της νέας σεζόν.

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

07.00-10.00 Φάνης Λαμπρόπουλος / Ελένη Βουλγαράκη / Δημήτρης Μπουμπουλίνης

10.00-13.00 Αστερόπη Χαϊνά

13.00-16.00 Ευαγγελία Τσιορλίδα

16.00-19.00 Μάγκυ Xαραλαμπίδου

19.00-22.00 Ξένια Γκάλη / Λεωνίδας Σώζος

22.00-00.00 «Music Dance Zone» (Νίκος Τσιάρας)

ΣΑΒΒΑΤΟ

22.00-00.00 «Music Dance Zone» (Νίκος Τσιάρας)

ΚΥΡΙΑΚΗ

16.00-19.00 «Big Top 40» (Ευαγγελία Τσιορλίδα / Αστερόπη Χαϊνά)

To νέο πρόγραμμα του  My Radio 104.6 

Λίγες οι διαφορές του νέου προγράμματος του My Radio 104.6, σε σχέση με το περσινό.

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

07.00-10.00 Δημήτρης Ουγγαρέζος / Ιωάννα Λαϊου / Βασίλης Βλάχος

10.00-12.00 Ντορέττα Παπαδημητρίου

12.00-14.00 Όλγα Τσαουσέλου

14.00-16.00 Ιωάννα Λαϊου

16.00-18.00 Χάρης Χρονόπουλος

18.00-20.00 Κατερίνα Ζαρίφη / Χάρης Χρονόπουλος

20.00-22.00 Εύα Παπαδοπούλου

22.00-00.00 «My Radio, My Mix» (Αντώνης Δημητριάδης)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 22.00-06.00 «My Radio, My Mix» (Valentino / Νίκος Σουλιώτης)

ΣΑΒΒΑΤΟ

07.00-10.00 Δημήτρης Ουγγαρέζος / Ιωάννα Λαϊου / Βασίλης Βλάχος (best of)

10.00-12.00 Ναταλία Γερμανού

12.00-14.00 Όλγα Τσαουσέλου

14.00-15.00 Αντώνης Δημητριάδης

16.00-18.00 Χάρης Χρονόπουλος

18.00-06.00 «My Radio, My Mix» (Valentino / Νίκος Σουλιώτης)

ΚΥΡΙΑΚΗ

07.00-10.00 Δημήτρης Ουγγαρέζος / Ιωάννα Λαϊου / Βασίλης Βλάχος (best of)

10.00-12.00 Ναταλία Γερμανού

12.00-14.00 Όλγα Τσαουσέλου

14.00-15.00 Αντώνης Δημητριάδης

16.00-18.00 Χάρης Χρονόπουλος

18.00-00.00 «My Radio, My Mix» (Valentino / Νίκος Σουλιώτης)

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Μετά από το εκπληκτικό Frozen Planet -στο οποίο ο ΣΚΑΪ ήταν συμπαραγωγός και μεταδόθηκε το 2013-, το BBC επανέρχεται με τον νέο κύκλο της βραβευμένης σειράς ντοκιμαντέρ. Το Frozen Planet II έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ, σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση και για 6 επεισόδια, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να “ζήσουν το θαύμα” των παγωμένων βασιλείων του πλανήτη μας καθώς βρίσκονται στο χείλος μιας μεγάλης αλλαγής...

-Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα μεταδίδεται σε νέα ώρα.Η επιτυχημένη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA θα ξεκινάει καθημερινά στις 05:00. Από πολύ νωρίς το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, σταθερά στις επάλξεις, καλύπτουν την ειδησεογραφία της ημέρας,  με πλούσιο ρεπορτάζ από το επίκεντρο των γεγονότων, συνδέσεις από την καρδιά των εξελίξεων και δηλώσεις των πρωταγωνιστών της επικαιρότητας...

-H πρεμιέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα 11/9, αναβάλλεται αφού υπάρχει η έκτακτη επικαιρότητα και οι εξελίξεις που συνέχεια τρέχουν σχετικά με τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών και τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει...

-Η ανανεωμένη “MEGA Καλημέρα” με την Ελεονώρα Μελέτη θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου και μάλιστα σε νέα ώρα μετάδοσης, αφού πλέον θα ξεκινά 07:40 το πρωί περιορίζοντας αισθητά την Ενημέρωση στην πρωινή ζώνη του MEGA με σκοπό να χτυπήσει κατά μέτωπο το “Happy Day στον Alpha” με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή...

-Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «3ος όροφος», σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με τους εξαίρετους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30. Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com