ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

23 March, 2023 - 02:54

Categories: 

Τα ματς που δείχνει ο Alpha για τα Προκριματικά του Euro 2024, τα ντέρμπι της Euroleague στη NOVA και ήρθε το...Ράδιο Eurovision!

Πλούσιο μπασκετικό θέαμα περιμένει τους συνδρομητές του Novasports και αυτή την εβδομάδα!Η Euroleague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, που οι συνδρομητές Novasports θα απολαμβάνουν αποκλειστικά και για τις πέντε (5) επόμενες σεζόν (έως το 2028), συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και τους αγώνες Παρτίζαν – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα ενώ οι «Playmakers» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τη Δώρα Παντέλη, τον Φώτη Κατσικάρη στην ανάλυση και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα θα μεταφέρουν τα πάντα γύρω από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ.  

Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν και συναρπαστικό θέαμα από το κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA με το περίφημο «March Madness» να είναι σε εξέλιξη και που θα κορυφωθεί στις 3 Απριλίου με την ανάδειξη του πρωταθλητή!

Πέμπτη 23 Μαρτίου

19:30 Playmakers, Α’ μέρος Novasports4 καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

20:00 EuroLeague – 30η αγωνιστική: Ερυθρός Αστέρας-Μπασκόνια Novasports5 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

20:30 EuroLeague: Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

21:00 EuroLeague: Άλμπα Βερολίνου-Αναντολού Εφές Novasports3 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

21:00 EuroLeague: Βιλερμπάν-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

22:30 Playmakers, Β’ μέρος Novasports4 καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

Παρασκευή 24 Μαρτίου

00:30 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA March Madness Ημιτελικός περιφέρειας Novasports4 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου

01:15 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA March Madness Ημιτελικός περιφέρεια Novasports5 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

19:45 EuroLeague: Φενέρμπαχτσε-Ζάλγκιρις Κάουνας Novasports5 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

20:00 EuroLeague: Βίρτους Μπολόνια-Ρεάλ Μαδρίτης Novasports3 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

20:00 Playmakers, Α’ μέρος Novasports4 καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τη Δώρα Παντέλη, ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

20:00 EuroLeague: Μονακό-Βαλένθια Novasports Start σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

21:00 EuroLeague: Παρτίζαν-Ολυμπιακός Novasports4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

22:00 EuroLeague: Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν Μονάχου Novasports5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

23:00 Playmakers, Β’ μέρος Novasports4 καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τη Δώρα Παντέλη, ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

Σάββατο 25 Μαρτίου

00:30 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA March Madness Ημιτελικός περιφέρειας  Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

01:15 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA March Madness Ημιτελικός περιφέρειας Novasports5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

Κυριακή 26 Μαρτίου

00:05 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA March Madness Τελικός περιφέρειας Novasports4 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

02:45 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA March Madness Τελικός περιφέρειας Novasports4 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου

21:20 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA March Madness Τελικός περιφέρειας Novasports4 σε περιγραφή της Δώρας Παντέλη

Δευτέρα 27 Μαρτίου

00:05 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA March Madness Τελικός περιφέρειας Novasports4 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή

Ράδιο Eurovision: Στον δρόμο για το Λίβερπουλ! Όλα τα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού

Από σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, οι φίλοι της Eurovision μπορούν να ακούνε όλες τις συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού στο Ράδιο Eurovision – radioeurovision.gr. Στον δρόμο για το Λίβερπουλ o Πάνος Χρονόπουλος παρουσιάζει και τις 37 συμμετοχές με ειδική σήμανση τη χώρα προέλευσης του κάθε τραγουδιού.

Για την ελληνική συμμετοχή ωστόσο, την παρουσίαση κάνει ο ίδιος ο εκπρόσωπός μας, Βίκτωρ Βερνίκος.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Για να προετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο διαγωνισμό, κατά τη διάρκεια του προγράμματος ακούτε σύντομα αποσπάσματα με 5άδες τραγουδιών, σαν μικρά recap, ώστε να εντοπίσετε τα αγαπημένα σας. Πάρτε χαρτί και μολύβι και κρατήστε σημειώσεις ακούγοντας Ράδιο Eurovision και ετοιμαστείτε για τις μεγάλες βραδιές του Μαΐου.

Συντονιστείτε με το νέο ιντερνετικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό και απολαύστε τραγούδια επτά δεκαετιών: από το 1956 που ξεκίνησε ο διαγωνισμός στο Λουγκάνο, μέχρι και φέτος, τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Aπό σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, ραντεβού στο radioeurovision.gr ή στο ertecho.gr.

Τα εν οίκω...

ΕΣΗΕΑ: Η προσπάθεια εκφοβισμού του Σταύρου Θεοδωράκη δεν θα περάσει

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την απόπειρα εκφοβισμού που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης. Άγνωστοι, που υπογράφουν ως Ρουβίκωνας, έγραψαν χθες το βράδυ απειλητικά συνθήματα στην εξώπορτα της οικίας του συναδέλφου.

Για μία ακόμα φορά, το Δ.Σ. τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων δεν θα περάσει. Οι πράξεις βίας δεν θα σταθούν εμπόδιο στο έργο τους. Οι δημοσιογράφοι επιτελούν το καθήκον της ενημέρωσης των πολιτών και κρίνονται καθημερινά από αυτούς.

Απεβίωσε ο Βασίλης Νικολόπουλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του διακεκριμένου συναδέλφου Βασίλη Νικολόπουλου, ο οποίος απεβίωσε, πλήρης ημερών, σήμερα το πρωί.

Ο Βασίλης Νικολόπουλος γεννήθηκε στην Πελεκανάδα Πυλίας Μεσσηνίας το 1928. Ήταν πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ενώ τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1949 στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ». Το 1955 πηγαίνει στην «Καθημερινή», ως κοινοβουλευτικός συντάκτης και αργότερα β’ αρχισυντάκτης έως το 1967, οπότε διακόπηκε η έκδοσή της, λόγω της δικτατορίας. Παράλληλα, το 1966 ανέλαβε τη διεύθυνση σύνταξης του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Μετά την «Καθημερινή» θα εργαστεί έως το 1970 στην εφημ. «Έθνος» ενώ από το 1970 αναλαμβάνει την αρχισυνταξία στην εφημερίδα «Τα Νέα». Το 1978 γίνεται διευθυντής σύνταξης. Στα Νέα θα εργαστεί 40 χρόνια συνολικά και θα κλείσει τη σταδιοδρομία του ως Σύμβουλος Έκδοσης το 2010. Παράλληλα, υπήρξε τακτικό μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για δεκαετίες και ισόβιο Εταιρικό Μέλος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Αρσάκεια). Έλαβε μέρος σε πλήθος δημοσιογραφικών αποστολών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ήταν μέλος της πρώτης αποστολής Ελλήνων δημοσιογράφων στην Κίνα. Μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του παρέμεινε μάχιμος και ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Σύμβουλος Έκδοσης της ιστοσελίδας reporter.gr.

Ο Βασίλης Νικολόπουλος εργάστηκε ως δημοσιογράφος για 61 συνεχόμενα χρόνια. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία είναι μυθική καθώς κάλυψε από θέσεις ευθύνης το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και την πρώτη δεκαετία του 21ου. Υπήρξε ακατάβλητος και ακούραστος, συνεπής και δίκαιος. Ένας πραγματικός δάσκαλος της δημοσιογραφίας με ήθος και αξία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά τον αξέχαστο συνάδελφο, συλλυπείται την οικογένεια και ιδιαίτερα τους γιους του, τον Γρηγόρη, ο οποίος συνεχίζει τη δημοσιογραφική παράδοση με τις αρχές και τις αξίες του πατέρα του και τον Βύρωνα που κληρονόμησε τη συνέπεια και τη δημιουργικότητά του.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με τα στοιχεία κηδείας του Βασίλη Νικολόπουλου.

Η ΕΣΗΕΑ για τον Παναγιώτη Κακαλή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον συνάδελφο Παναγιώτη Κακαλή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο Παναγιώτης Κακαλής γεννήθηκε το 1960 στο Γούμερο Ηλείας και ήταν απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 1987 και για τρία χρόνια εργάστηκε πάνω στη διδακτορική του διατριβή με θέμα την κοινωνική θέση των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα, την οποία δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρώσει.

Παράλληλα, το 1990, ξεκίνησε η επαγγελματική του ενασχόληση με τη δημοσιογραφία, στην εφημερίδα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ». Αρχικά εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ για να περάσει λίγο αργότερα στο πολιτικό ρεπορτάζ, όπου παρέμεινε για περισσότερο από 20 χρόνια, έως και το 2013.

Ο Παναγιώτης Κακαλής ήταν ένας δημοσιογράφος με καλλιέργεια και ήθος. Το ρεπορτάζ του, η αρθρογραφία και η στήλη του στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» (“Δια του Τύπου”), διακρίνονταν πάντοτε για τη σοβαρότητα και την τεκμηρίωσή τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο. Η αποτέφρωσή του έγινε χθες Τρίτη, 21 Μαρτίου, στη Ριτσώνα.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα συνεχίσει στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV ο Βασίλης Σκουρής...

-Το 9,4% των τηλεθεατών που είχαν ανοικτούς τους δέκτες τους την ώρα μετάδοσης, παρακολούθησε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος  Μητσοτάκης στον Alpha και τον  Σταύρο Θεοδωράκη, σύμφωνα με τα πρώτα, στοιχεία της Nielsen...

-Πρεμιέρα των μεταδόσεων για τον Aplha από τα Προκριματικά του Euro 2024. Την Πέμπτη 23/3 21.45 θα μεταδώσει το ντέρμπι Ιταλία - Αγγλία, την Παρασκευή (24/3/23) την ίδια ώρα το Γιβραλτάρ - Ελλάδα, την Κυριακή 26/3 στις 19.00 το Αγγλία - Ουκρανία και την Δευτέρα 28/3 (19.00) το φιλικό Ελλάδα - Λιθουανία,,,

-Πρόσωπα της Πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την Οικονομία και την Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη έξαρση με περιστατικά βίας ανηλίκων;Τι συμβαίνει με τις  δολοφονίες μαφιόζων;Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δυσκολεύεται στην εξιχνίαση τέτοιου είδους εγκλημάτων;Η μάστιγα με τις  γυναικοκτονίες, αλλά και η εγκληματικότητα στις γειτονιές.Πολίτες και δημοσιογράφοι θέτουν ερωτήματα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, την γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, και τον αναπληρωτή Τομεάρχη και υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Θανάση Κατερινόπουλο...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com