ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

24 February, 2023 - 04:22

Categories: 

Τα πλάνα της Cosmote TV για το Ολυμπιακός -ΠΑΟ, μεταδόσεις SL και "μπελάδες" για τον Ν. Κοκλώνη!

Το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό «παίζει» ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV το Σάββατο 25/2 στις 20.30.

Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα κάνουν την πρώτη ζωντανή σύνδεση με τον αγωνιστικό χώρο από τις 19.30, μέσα από την εκπομπή «Super League Sportshow», που θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD σε παρουσίαση Λ. Μπαλάφα και Ε. Παπαδοοπούλου. Εκεί, θα δοθεί και η σέντρα του μεγάλου αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Την περιγραφή θα κάνει ο Α. Παλομπαρίνι, ρεπορτάζ οι Δ. Σπηλιόπουλος, Α. Πάνος, Α, Σερεβέτας, Α. Σωτηρόπουλος. Την παρουσίαση της pre και post-game εκπομπής από το γήπεδο θα κάνει ο Στ. Αβραμίδης. Με το σφύριγμα της λήξης, οι τηλεθεατές θα παραμείνουν συντονισμένοι στο κανάλι, καθώς το «Super League Sportshow» θα επιστρέψει με όλο το ρεπορτάζ, αναλύσεις των καλύτερων φάσεων και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Αιώνιες κόντρες, αιώνιες φιλίες

Εν αναμονή του πολυαναμενόμενου ματς, η COSMOTE TV δημιούργησε ένα πρωτότυπο video, περνώντας το μήνυμα ότι στα 90 λεπτά ενός ντέρμπι «αιωνίων» το μόνο που χωρίζει τους φιλάθλους, είναι το χρώμα της φανέλας. Με motto το «Αιώνιες κόντρες, αιώνιες φιλίες», το video αποτυπώνει τη ζωή δύο φίλων και τις αλλαγές που επέρχονται σε αυτή, με την πάροδο του χρόνου. Το μόνο πράγμα που μένει αμετάβλητο, είναι η φιλία τους και η «αιώνια» υποστήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Τρία ακόμα ματς το τριήμερο 24 -26/2

Εκτός από το ελληνικό «Clasico», τα πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει 3 ακόμα παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, το τριήμερο 24-26/2.

Την Παρασκευή 24/2, ο Βόλος θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λαμία (20.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ την επόμενη μέρα (Σάββατο 25/2), η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης (17.30, COSMOTE SPORT 1HD). H 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην COSMOTE TV, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26/2, με την αναμέτρηση Ιωνικός-ΟΦΗ (16.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Όλο το ρεπορτάζ των αγώνων θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές οι ειδικές Pregame και Postgame εκπομπές, καθώς και το «Super League Sportshow».

Ακολουθεί η αναλυτική λίστα μεταδόσεων της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League:

Σάββατο 25/2 16.00 Super League Sportshow       COSMOTE SPORT 1HD  


Ημέρα Ώρα Εκπομπή/Αγώνας Κανάλι

Παρασκευή 24/2 19.15 Pregame Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Λαμία COSMOTE SPORT 2HD  παρ. Στ. Αβραμίσης

20.00 Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Λαμία περ. Κ. Ψάρας

22.00 Postgame Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Λαμία  παρ. Στ. Αβραμίσης

 

17.30 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης περ. Μ. Τσώχος

19.30 Super League Sportshow  παρ. Λ. Μπαλάφας/ Ε. Παπαδοπούλου

20.30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός περ. Α. Παλομπαπρίνι

22.30 Super League Sportshow  Λ. Μπαλάφας/ Ε. Παπαδοπούλου

Κυριακή 26/2 15.15 Pregame Ιωνικός-ΟΦΗ  παρ. Τ. Χριστοφοράκης

16.00 Ιωνικός-ΟΦΗ περ. Σ. Κωσταβάρας

18.00 Postgame Ιωνικός-ΟΦΗ   παρ. Τ. Χριστοφοράκης

H Super League στα Novasports

Για την Stoiximan Super League οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ, Άρης – Ατρόμητος και Λεβαδειακός – Παναιτωλικός οι οποίοι θα πλαισιωθούναπό τις αγαπημένες εκπομπές των φιλάθλων, «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με την Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα, καθώς καιτο «Monday Football Club» με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιάννη Πάγκο.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

19:00 Stoiximan Super League – 24η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Novasports2 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Κωστή Μπότσαρη

19:30 LaLiga Santander: Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης Novasports Prime σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη

21:00 Η Ώρα των Πρωταθλητών Novasports2 καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γιαννίκο Δούσκα

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

16:00 Stoiximan Super League: Λεβαδειακός–Παναιτωλικός Novasports2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου

18:30 Η Ώρα των Πρωταθλητών, Α’ μέρος Novasports Prime καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα

19:30 Stoiximan Super League: Άρης-Ατρόμητος Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Θωμά Μίχου

21:30 Η Ώρα των Πρωταθλητών, Β’ μέρος Novasports Prime καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα

Πόρισμα -φωτιά για Κοκλώνη!

Γενική δέσμευση σε κινητή και ακίνητη περιουσία εις βάρος γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού και παρουσιαστή διέταξε ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος, σε πολυσέλιδο πόρισμά του, περιλαμβάνει ευρήματα για εκτεταμένη ποινική δραστηριότητα.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kathiemrini.gr, από την έρευνα της Αρχής, όπως αναφέρεται στο πόρισμα Βουρλιώτη, προέκυψαν στοιχεία για συστηματικό ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ, πέραν του γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού, φέρεται να εμπλέκονται και άλλα επτά άτομα. Επίσης έχουν εντοπιστεί συνολικά 13 εταιρείες, που έχουν ελεγχθεί.

Τα ευρήματα ποινικού ενδιαφέρoντος, από την έρευνα της Αρχής, ήταν εκείνα που οδήγησαν τον κ. Βουρλιώτη σε γενική δέσμευση κινητών και ακινήτων για τον γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό, καθώς και για άλλους επτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα της Αρχής, ο τηλεοπτικός παραγωγός εμφανίζεται να οφείλει στο Δημόσιο, από φόρους και άλλα, περί τα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Πέραν, όμως, των δεσμεύσεων περιουσιακών στοιχείων, που ήδη έχει γίνει με κοινοποίηση σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, ο Χ. Βουρλιώτης διαβίβασε το πόρισμά του, 80 σελίδων, στον οικονομικό εισαγγελέα, από τον οποίο ζητεί την άσκηση ποινικών διώξεων κατά του τηλεοπτικού παραγωγού και των υπολοίπων επτά για απάτη εις βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ αναζητούνται ήδη και άλλα πρόσωπα με συμμετοχή στις παράνομες δράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγες μόλις ημέρες πριν από το πόρισμα Βουρλιώτη είχε εγκριθεί ενίσχυση 10 εκατ. ευρώ από το δημόσιο προς τον ελεγχόμενο, πλέον και ποινικά, παραγωγό, χωρίς ωστόσο τελικά να δοθεί.

N. Kοκλώνης: "Θα κάνω μυνήσεις"

Ανακοίνωση – απάντηση σε δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε οικονομικές απάτες που ζημίωσαν το Δημόσιο κατά 22 εκατ. ευρώ εξέδωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Οπως σημειώνει: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει εμένα ή τις εταιρείες μου, που απασχολούν εκατοντάδες έντιμους εργαζομένους, και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όσων δημοσιεύσουν ή αναπαραγάγουν ψευδείς ειδήσεις, ή χρησιμοποιήσουν παράνομα προσωπικά ή εταιρικά δεδομένα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Σχετικά με το δημοσίευμα του Documento, στο οποίο αναφέρεται το όνομά μου και ότι ελέγχομαι για νομιμοποίηση εσόδων, διευκρινίζω ότι:

1) Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια σε περισσότερες από 7 χώρες, έχοντας επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα, όπως και οι επιχειρήσεις μου, έχουν ελεγχθεί επανειλημμένως ανά τον κόσμο, χωρίς ποτέ να μου καταλογιστεί οτιδήποτε παράνομο.

2) Αναρωτιέμαι πώς το Documento γνωρίζει ότι ελέγχομαι από κάποια Αρχή, ενώ σε εμένα, τον «ελεγχόμενο», δεν έχει κοινοποιηθεί οτιδήποτε σχετικό.

3) Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια στην ελληνική επικράτεια αφορούν παραγωγές γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών που μεταδίδονται από όλους σχεδόν τους εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι τηλεοπτικές παραγωγές των επιχειρήσεών μου είναι διαθέσιμες σε όλους μέσω των σταθμών. Οι δαπάνες και οι πληρωμές είναι διαφανείς και προσβάσιμες σε όλους και αφορούν δημοσιογράφους και προμηθευτές, καθώς και λοιπές εταιρικές υποχρεώσεις. Αυτό έχει διαπιστωθεί σε πέντε τουλάχιστον οικονομικούς ελέγχους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους το πόθεν έσχες μου, στο οποίο απεικονίζονται πλήρως οι πηγές των εισοδημάτων μου ανά τον κόσμο.

4) Αποτελεί πάγια αρχή των εταιρειών μου και εμού να συνεργαζόμαστε και να διευκολύνουμε τις Αρχές στην άσκηση του έργου τους. Αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον όποτε χρειαστεί.

5) Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει εμένα ή τις εταιρείες μου, που απασχολούν εκατοντάδες έντιμους εργαζομένους, και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όσων δημοσιεύσουν ή αναπαραγάγουν ψευδείς ειδήσεις ή χρησιμοποιήσουν παράνομα προσωπικά ή εταιρικά δεδομένα.

Νίκος Κοκλώνης

Tα σύκα σύκα κα ιτην σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε όπως σε κάθε εβδομάδα στις 19.30, στο HIGH TV, για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπαικού σε όλα τα σπορ, μαζί με την Τ. Παναγιωτοπούλου, στα "Θρυλούμενα"...

-Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, τη Νάσια Κονιτοπούλου, τον Μιχάλη Κονιτόπουλο, τον Γιάννη Κονιτόπουλο και τον Πολυχρόνη Κορρέ στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη νησιώτικη μουσική...

-Όπως αποκάλυψε ο Mιντιάρχης, οι Τ. Πουρνάράκης και Π. Σεϊτανίδης θα σχολιάζουν τα γκραντ πρι της F1 στον ΑΝΤ1 και στον ΑΝΤ1+. Φυσικά το team θα έχει και άλλους συναδέλφους...

-Aναφορικά με τον ΑΝΤ1+, πέρα από την F1, F2,F3,F4, οι άνθρωποι του βρίσκονται σε αναζήτηση και άλλου αθλητικού προγράμματος, από την επόμενη σεζόν...

-Για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων διώκεται ποινικά η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, καθώς, από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε πως δεν είχαν δηλωθεί σημαντικά περιουσιακά στοιχεία από το 2012 έως και το 2019, ή δεν είχαν υποβληθεί καθόλου οι δηλώσεις «πόθεν έσχες»...

-Την εμπορική εκπροσώπηση του πιο δυναμικά αναπτυσσόμενου ειδησεογραφικού site αναλαμβάνει η Brainfood Media, εντάσσοντας το thecaller.gr στο δίκτυό της...

-Ο ενημερωτικός ιστότοπος της ΕΡΤ, το ertnews.gr έκλεισε δύο χρόνια...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com