ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Λάζαρος Γκουγιάννος

30 May, 2023 - 15:00

Categories: 

Τα "σκυλιά" του Μαϊάμι πήραν το Game 7 μέσα στην Βοστώνη

Μια εκπληκτική σειρά έφτασε στο τέλος της σήμερα τα ξημερώματα, καθώς οι Celtics έχοντας φέρει στα ίσα τα παιχνίδια από το 0-3 σε 3-3, είχαν την ευκαιρία μέσα στην έδρα τους να ολοκληρώσουν την ανατροπή και να γίνουν η πρώτη ομάδα που σε σειρά playoff γυρνάει από τις τρείς ήττες. Όμως, οι Heat μένοντας πιστοί στο αμυντικό τους πλάνο, επικράτησαν εύκολα με 84-103 και πήραν την πρόκριση στους τελικούς.

Αναλυτικότερα, από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αρκετά νευρικοί, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι πολύ πιο ήρεμοι Heat κλείνοντας το ημίχρονο με 41-52. Στην τρίτη περίοδο, οι Celtics ήταν πιο συγκεντρωμένοι αλλά ο Martin, ο οποίος ήταν εκπληκτικός με 26 πόντους, βρήκε ρυθμό και κράτησε στο +10 τους Heat. Στο τέλος, την σκυτάλη την πήρε ο Butler ο οποίος ηγήθηκε στο σκοράρισμα με συνολικούς 28 πόντους, ενώ η δουλειά αμυντικά τόσο του Lowry όσο και του Butler ήταν φανταστική. Ο ήρωας του Game 6, White, ήταν ο μόνος που ξεχώρισε για τους Celtics με 18 πόντους ενώ, Tatum και Brown ήταν αρνητικοί πρωταγωνιστές με 19 και 14 πόντους αντίστοιχα και κακά ποσοστά.

Επομένως, Nuggets εναντίων Heat θα είναι ο μεγάλος τελικός, δηλαδή το 1o seed της Δύσης με το 8ο seed της Ανατολής. Οι Celtics πλήρωσαν τα πρώτα 3 κακά παιχνίδια ενώ συνολικά το ταλέντο της ομάδας κυριαρχούσε. Αλλά οι Heat αποτελούν πολύ σκληροτράχηλη ομάδα και κατάφεραν με την πρόκριση τους να γράψουν ιστορία, αφού έγιναν η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που θα βρεθεί στο μεγάλους τελικούς ως 8η στην περιφέρεια της. Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό είχε να συμβεί από το 1999 και τους New York Knicks, οι οποίοι σε έξι παιχνίδια είχαν περάσει τους Pacers.

Ο πρώτος αγώνας των τελικών:

2/6/2023 Denver Nuggets - Miami Heat (0-0) (3:30)

Διοργάνωση: