ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 February, 2023 - 20:12

Categories: 

Τα … χρειάστηκε η ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο και προκρίθηκε στην παράταση

 

Τη νίκη-πρόκριση η ΑΕΚ, το χειροκρότημα σίγουρα ο Πανιώνιος!

Η Ένωση τα βρήκε σκούρα απέναντι στους «κυανέρυθρους» (ομάδα τρίτης κατηγορίας) και κινδύνεψε με ήττα-κάζο, όμως τελικά επικράτησε στην παράταση με σκορ 93-88 και εξασφάλισε την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Περιστέρι bwin.

 

Ο Πανιώνιος των 0 ξένων δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή απέναντι στην ΑΕΚ, είχε μέχρι και προβάδισμα 10 πόντων στο ματς, ενώ ακόμη και όταν η ΑΕΚ φάνηκε να αποκτά τον έλεγχο προς το τέλος (80-84), η ομάδα της Νέας Σμύρνης έβγαλε αντίδραση κι έστειλε το παιχνίδι στην παράταση (84-84). Εκεί, ο Πανιώνιος λύγισε από την κούραση, αποχαιρετώντας με το κεφάλι ψηλά το Κύπελλο και δείχνοντας πως είναι έτοιμος για την επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια».

Η ΑΕΚ, από την άλλη, όχι μόνο προβλημάτισε με την κακή της εμφάνιση, που ήρθε να προστεθεί στην ήττα σοκ από το Λάυριο για την Basket League, αλλά ανησυχεί και έντονα για τους Μίτσελ και Μάιλς, που αποχώρησαν τραυματίες. Ειδικά η περίπτωση του Μίτσελ φάνηκε εκ πρώτης όψεως σοβαρή, και στην Ένωση κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα».

Για τους νικητές, κορυφαίοι ήταν οι ΜακΓκριφ και Στρέλνιεκς, που είχαν από 15 πόντους και κάποια κρίσιμα καλάθια. 12 είχε ο Μίτσελ που αποχώρησε όμως νωρίς με τραυματισμό, ενώ 10 πρόσθεσε ο Παπαδάκης. Για τον Πανιώνιο, απίθανο ματς έκανε ο Δημήτρης Βεργίνης με 29 πόντους, ενώ από 17 είχαν οι επίσης έμπειροι Σαχπατζίδης και Μάντζαρης.

 

Ομάδα: