ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 August, 2023 - 21:10

Categories: 

Τεράστια νίκη με ανατροπή για την ηρωϊκή Λίβερπουλ με γκολάρες Νούνιες!

Έδειξε αυτοκτονικές τάσεις, αλλά έκανε απίθανη ανατροπή η Λίβερπουλ! Παρότι έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο στο χορτάρι του «StJamesPark» και έπαιζε με δέκα από το 28’ λόγω αποβολής του Φαν Ντάικ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έβγαλε χαρακτήρα απέναντι στη Νιούκαστλ και έκανε τεράστιο διπλό χάρη σε γκολάρες του Νούνιες στο φινάλε (1-2).

Στα του ματς, η Λίβερπουλ έδειχνε να έχει τον έλεγχο στο ξεκίνημα, αλλά τα λάθη στην άμυνα δεν άργησαν να έρθουν. Το πρώτο σοβαρό λάθος ήρθε στο 25’ όταν ο Άρνολντ έχασε ένα υπερβολικά εύκολο κοντρόλ και ο Γκόρντον έφυγε απέναντι από τον Άλισον για να γράψει με άψογο πλασέ το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Φαν Ντάικ να υποπέσει σε άλλο ένα ολέθριο λάθος, αφού ανέτρεψε τον αντίπαλό του έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε. Μια απόφαση του διαιτητή που έφερε τεράστιες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων, αλλά και μια μικρή ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους.

Ο Κλοπ έκανε άμεσα αλλαγή, έριξε στο ματς τον Γκόμες για να καλύψει το κενό του Φαν Ντάικ στα στόπερ και έβγαλε τον Ντίας, με τον Άλισον στα… καπάκια να κάνει μυθική επέμβαση σε σουτάρα του Αλμιρόν μέσα από την περιοχή, κρατώντας το σκορ ως είχε και τη Λίβερπουλ στο παιχνίδι.

Η Λίβερπουλ ήταν αναγκασμένη να «σφίξει» περισσότερο και να έχει πολύ κοντά τις γραμμές της, με την Νιούκαστλ να έχει καλές στιγμές αλλά να μην δείχνει από τη μεριά της ιδιαίτερη διάθεση για να βγει όλη μπροστά. Παρόλα αυτά, στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα οι γηπεδούχοι παρασύρθηκαν και την… πάτησαν, με τον Ντάρβιν Νούνιες να τους τιμωρεί!

Ο Ουρουγουανός στράικερ μπήκε στο 77’ στο παιχνίδι και τέσσερα λεπτά μετά «χτύπησε» σε γρήγορη κόντρα και λάθος στην αντίπαλη άμυνα, για να ισοφαρίσει σε 1-1 με τρομερό διαγώνιο τελείωμα. Και τελικά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νούνιες χτύπησε ξανά, σε νέα κόντρα-επίθεση μετά από ασίστ του Σαλάχ για να… παγώσει το «StJamesPark» και να σοκάρει άπαντες στο Νιούκαστλ, χαρίζοντας στη Λίβερπουλ μια τεράστια νίκη που την ανεβάζει στους 7 βαθμούς.