ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 November, 2023 - 23:22

Categories: 

Τεράστια νίκη στον Ολυμπιακό επί της Μακάμπι

Την πιο σημαντική του φετινή εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι απέναντι στην Μακάμπι με 79-74. Οι «ερυθρόλευκοι» που παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Μιλουτίνοφ – ΜακΚίσικ, έδειξαν ψυχή στα κρίσιμα σημεία του αγώνα  και έφτασαν στην νίκη που τους επέτρεψε να βελτιώσουν το φετινό τους ρεκόρ στο 4-4 στην φετινή Ευρωλίγκα Με τον Ολυμπιακό, όμως  να χάνει τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος με πρόβλημα στον προσαγωγό στα μισά της δεύτερης περιόδου και πλέον η συμμετοχή του την αυριανή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα να κρίνεται αμφίβολη

Με έμφαση στην σκληρή άμυνα και με πολλούς παίκτες να συνδέονται με το αντίπαλο καλάθι ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενος με διαφορά 15 πόντων (36-51) καταγράφοντας την κορυφαία του φετινή επίδοση σκοραρίσματος στην διοργάνωση! Με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στο συγκεκριμένο διάστημα να μετρούν 15 ασίστ! Εκπληκτική εμφάνιση σε αυτό το πρώτο μέρος από τον Αλεκ Πίτερς με 11 πόντους με άξιο συμπαραστάτη του τον Λουκ Σίκμα. Ο Αμερικανός φόργουορντ στην επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από διάστημα 40 ημερών, πρόλαβε να πετύχει ήδη 8 πόντους έχοντας σημαντική συνεισφορά και στο αμυντικό σκέλος. Στο δεύτερο μέρος η Μακάμπι έσφιξε την άμυνά της με τον Ριβέρο σε τρομερή βραδιά με συνεχόμενα καλάθια, αλλά και την εύνοια του Γερμανού ρέφερι Λοτερμόζερ, που απέβαλε με αυστηρή τεχνική ποινή τον Πίτερς η Μακάμπι μείωσε σε 74-76 26’’ πριν το τέλος, Με τους «ερυθρόλευκους» να αποδεικνύονται ψύχραιμοι, τον Μπραζντέικις να παίρνει σπουδαίο επιθετικό ριμπάουντ κι τον Κάνααν να ευστοχεί σε βολές έφτασαν στο 74-79.

Τα δεκάλεπτα: 19-27, 36-51, 55-64, 74-79.

 

Ομάδα: