ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Λάζαρος Γκουγιάννος

6 April, 2023 - 00:38

Categories: 

Τεράστιος Μπενζεμα, τεράστια Ρεάλ και τεράστιο διπλό στο Camp Nou

Ενόψει του δεύτερου αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, οι Μπλαουγκράνα τέθηκαν να υπερασπιστούν το 0-1 του πρώτου αγώνα αλλά αντιμετώπισαν μια φοβερή Ρεάλ Μαδρίτης και έναν ακόμα καλύτερο Μπενζεμα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-4.

Στα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της Ρεάλ, η οποία ήταν αυτή που καιγόταν περισσότερο για το γκολ. Βέβαια, στο 45+1' ο Βινισιους εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπενζεμα και έκανε το 0-1 λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους.

Το σύνολο του Τσάβι φάνηκε να σοκαρίστηκε αρκετά από το γκολ του Βινισιους και πραγματοποίησε μια αρκετή κακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, ο Μπενζεμα στο 50' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ενώ ο ίδιος στο 58' από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 0-3, βάζοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα ανοίχτηκαν, προσπάθησαν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ισοφαρίσουν το 1-3 συνολικό σκορ κατά τους χωρίς να τα καταφέρουν. Ο Μπενζεμα στο 80' από ασίστ αυτή την φορά του Βινισιους, έκανε το 0-4 σημειώνοντας το χατ τρικ και το τελικό σκορ.

Διπλό και πρόκριση στο τελικό για την Βασίλισσα που θα αντιμετωπίσει εκεί την Οσασούνα η οποία πέρασε το εμπόδιο της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Μπαρτσελόνα, από την άλλη επικεντρώνεται μονάχα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς έχει αποκλειστεί και από την Ευρώπη.