ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 December, 2022 - 22:05

Categories: 

Τεράστιο «διπλό» για τον Παναθηναϊκό στο Κάουνας με σούπερ Γουϊλιαμς!

Τη διαρκή αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός με εμφατικό τρόπο στο Κάουνας,  επικρατώντας της Ζαλγκίρις με 67-81, έχοντας κορυφαίο τον Γουίλιαμς.  Γεγονός το οποίο επέτρεψε  στους «πράσινους» να βελτιώσουν την φετινή τους επίδοση στην Ευρωλίγκα σε 5-6 και να αποκτήσουν σημαντική ψυχολογική ώθηση, ενόψει του επερχόμενου κλασικού ντέρμπι τη Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την BasketLeague.

Οι «πράσινοι» ήταν ισοπεδωτικοί στο πρώτο ημίχρονο και με τους Μπέικον - Πονίτκα σε σπουδαία βραδιά έκαναν ... σμπαράλια το αμυντικό οικοδόμημα των Λιθουανών. Προηγήθηκαν με νταμπλ-σκορ στο 16’ (18-36) για να κλείσουν το πρώτο μέρος με 28-344 ελέγχοντας πλήρως ρο ματς. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεσή τους,. Με τους Ουλανόβας, Έβανς και Σμιτς μείωσαν σε 58-62 στο 33’ όμως ο Παναθηναϊκός με κύριο εκφραστή τον Γουίλιαμς και τους Μπέικον, Παπαγιάννη , Γουόλτερς να πετυχαίνουν κρίσιμα καλάθια πήρε εκ νέου την κατάσταση στα χέρια του φτάνοντας στην δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη.