ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 January, 2023 - 16:27

Categories: 

Τζουλιάνι: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ταξίδεψε με προορισμό το Βουκουρέστι με την ψυχολογία στα ύψη τόσο από την νίκη της με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι του Ρέντη επί της Στεάουα, όσο και από την επική πρόκριση επί του Φοίνικα Σύρου στον τελικό του Λιγκ Καπ

 

Ο Θρύλος απέναντι στην ισχυρή ρουμάνικη ομάδα χρειάζεται την κατάκτηση δύο σετ, ώστε να προκριθεί στα ημιτελικά του Challenge Cup.

 

Με τον τεχνικό Αλμπέρτο Τζουλιάνι να δίνει το στίγμα του κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής.

«Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για το δεύτερο, γιατί η Στεάουα είναι μια δυνατή ομάδα, που ιδιαίτερα στην έδρα της παίζει πολύ καλά, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να κατακτήσουμε αυτά τα δύο σετ που χρειαζόμαστε. Αυτό που κρατάω, είναι η επίθεση μας, επειδή η Στεάουα σερβίρει πολύ δυνατά, ιδιαίτερα εκεί θα σερβίρει πολύ δυνατά, οπότε θέλει υπομονή στην επίθεση μας, ώστε τεχνικά να είμαστε όπως πρέπει, για να βρίσκουμε λύσεις στο δυνατό σερβίς του αντιπάλου».

 

Ομάδα: