ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 February, 2023 - 22:30

Categories: 

Τζουλιάνι :«Πανηγυρικό το κλίμα, αλλά θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι»

 

Τα ντέρμπι συνεχόμενο με αμείωτη ένταση για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πανηγυρίζουν την πιο μάγκικη και παλικαρίσια πρόκριση του … αιώνα με φόντο τον τελικό του Challenge Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν ξεχνούν ότι ακολουθεί ένα μεγάλο ντέρμπι στο κυνήγι του φετινού τίτλου κόντρα στον βασικό τους ανταγωνιστή

Με τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών Αλμπέρτο Τζουλιάνι να δίνει το στίγμα του κρατώντας χαμηλούς τους τόνους: «Μία ακόμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά, μετά την ευρωπαϊκή μας πρόκριση, παίζουμε για το πρωτάθλημα. Θα είναι σημαντικό, μετά τη νίκη που κατακτήσαμε στην έδρα τους, να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση μας ψηλά, για να αυξήσουμε κι άλλο την απόσταση μας στη βαθμολογία. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, σε καμία περίπτωση. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πανηγυρικό, όμως θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί βρισκόμαστε σε ένα σημαντικό σημείο της σεζόν. Ο αντίπαλος μας είναι λαβωμένος και θα προσπαθήσει να αντιδράσει αύριο. Ναι μεν έχουμε μια διαφορά οκτώ βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Θέλουμε το βράδυ του Σαββάτου τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας βοηθήσει, γιατί όπως είπα, μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι. Είμαστε μέσα στους τέσσερις στόχους μας, μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν και πρέπει, παιχνίδι με παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Σε αυτή την προσπάθεια, είναι σημαντική και η στήριξη του κόσμου».

 

Ομάδα: