ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 March, 2023 - 20:28

Categories: 

Τζουλιάνι: «Περήφανος για τους αθλητές μου!»

 

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι» με … φόρα από τον ευρωπαϊκό θρίαμβο στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι έφτασαν πανεύκολα στην νίκη με 3-0 σετ και κατ’ επε΄κταση σφράγισαν την πρωτιά της κανονικής περιόδου 

Με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι να αφιερώνει διθυραμβικά σχόλια στους αθλητές του: «Σημαντική νίκη, γιατί κατακτήσαμε την πρώτη θέση, κάτι που με κάνει πολύ περήφανο. Είχαμε διάρκεια μέχρι να φτάσουμε σε αυτή την πρώτη θέση, κάτι που επίσης με κάνει περήφανο για τους αθλητές μου. Σήμερα, έπαιξαν όλα τα παιδιά, ήταν ένα δώρο για όλα όσα προσφέρουν καθημερινά στις προπονήσεις, ειδικά για τον Ματέο (σ.σ. Χασμπαλά). Επί τη ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για το sold out στον επερχόμενο ευρωπαϊκό τελικό, ευχαριστούμε για τη στήριξη».

 

Ομάδα: