ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

24 January, 2023 - 02:46

Categories: 

Τηλεθεάσεις, καλλιτεχνικό Πατινάζ και η Nova στα EE BAFTA Film Awards!

Ο Alpha με 13,4% ήταν πρώτος την εβδομάδα 16-22 Ιανουαρίου 2023 στις μετρήσεις της Nielsen, με δεύτερο το Mega με 13,3% και τρίτο τον ΣΚΑΪ με 13,0% . 

Ο ΑΝΤ1 ακολούθησε με 10,6% και το Star με 9,7%. Το Open με 5,7% παρέμεινε σε υψηλότεςρο σημείο από την ΕΡΤ1 που συγκέντρωσε 5,4%.  Το Μακεδονία TV είναι ενισχυμένο στο 2,8% , η ΕΡΤ2 με 2,3% και η ΕΡΤ3 με 2%.

 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2023 στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ, πιστή στην παράδοση δεκαετιών, θα μεταδώσει για μία ακόμα χρονιά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, που διεξάγεται από την Τετάρτη 25 έως και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στο Έσπο της Φινλανδίας.

 

Οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας τους αγώνες από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 και το αθλητικό κανάλι EΡΤ Sports της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

 

Σε περιγραφή των Αλέξη Κωστάλα και Μαρίας Γκίκα θα μεταδοθούν το σύντομο και ελεύθερο πρόγραμμα όλων των κατηγοριών, καθώς και το Gala της Κυριακής με το οποίο ολοκληρώνεται η διοργάνωση.

 

Η αρμονία, η χάρη και η αθλητική ικανότητα αναδεικνύονται στο παγοδρόμιο του Έσπο και στις οθόνες της ΕΡΤ.

 

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων

ΕΡΤ2

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

 

20:00  Σύντομο πρόγραμμα – Άνδρες (Ζ)

 

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

 

20:00  Ελεύθερο Πρόγραμμα – Ζευγάρια (Ζ)

 

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

 

20:00 Ελεύθερο Πρόγραμμα – Άνδρες (Ζ)

 

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

 

15:00  Ελεύθερο Πρόγραμμα – Γυναίκες (Ζ)

 

20:00 Χορός στον πάγο (Ζ)

 

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

 

15:30 Γκαλά (Ζ)

 

ΕΡΤ SPORTS

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

 

13:00  Ζευγάρια (Ζ)

 

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

 

16:00  Σύντομο πρόγραμμα – Γυναίκες (Ζ)

 

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

 

15:00  Χορός στον πάγο (Ζ)

 

 H Nova στα EE BAFTA Film Awards

 

 

Η Nova, μέλος του United Group, της κορυφαίας εταιρείας τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα μεταδώσει ταινίες που έχουν αποσπάσει 11 υποψηφιότητες σε όλες τις Premium Κατηγορίες στα φετινά EE BAFTA Film Awards που θα μεταδοθούν αποκλειστικά από το κανάλια της, τα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό. Τα EE BAFTA Film Awards θα μεταδοθούν LIVE στις 19 Φεβρουαρίου στο Novacinema1 και στο Novastars.

 

Τα EE BAFTA Film Awards είναι μια ετήσια εκδήλωση για τον εορτασμό των καλύτερων κινηματογραφικών ταινιών της περασμένης χρονιάς. Συνολικά 45 ταινίες μεγάλου μήκους έλαβαν υποψηφιότητες την περασμένη εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο των BAFTA εδώ.

Η εκπληκτική ταινία “Tar” που προτάθηκε για 5 βραβεία συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας, θα είναι αποκλειστικά στη Nova! Το “Tar” του Todd Field έχει κερδίσει 5 υποψηφιότητες, μεταξύ αυτών: Καλύτερης ηθοποιού για την Cate Blanchett, καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας, καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου και καλύτερου ήχου.  Παράλληλα, το φιλμ “She Said” κέρδισε 2 υποψηφιότητες για το β’ γυναικείο ρόλο με την Carey Mulligan και το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, ενώ η ταινία “Brian and Charles” έλαβε 1 υποψηφιότητα για την καλύτερη Βρετανική ταινία της χρονιάς. Το φιλμ “ Mrs. Harris Goes to Paris” είναι υποψήφιo για την καλύτερη ενδυματολογία, ενώ η ταινία “Puss in Boots: The Last Wish” είναι υποψήφια για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων.


Την ίδια στιγμή, το ντοκιμαντέρ «Moonage Daydream» που αναφέρεται στο δημιουργικό και μουσικό ταξίδι του Ντέιβιντ Μπάουι, είναι υποψήφιο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ.


Όλες οι παραπάνω ταινίες αποτελούν μέρος του προγράμματος καναλιών Novacinema για τη σεζόν 2023-2024 που θα απολαύσουν οι σινεφίλ και συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova. Τα κανάλια Novacinema οι σινεφίλ τα απολαμβάνουν με 7 days catch-up στην ΕΟΝ και όλες οι ταινίες είναι διαθέσιμες On Demand.

 

 

 

Αφιέρωμα στον Λουί ντε Φινές 

 

Με αφορμή την 40η επέτειο του θανάτου του, η ΕΡΤ2 μεταδίδει ένα μικρό αφιέρωμα στον Λουί Ντε Φινές, έναν από τους μεγαλύτερους Γάλλους κωμικούς ηθοποιούς. Από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00 μεταδίδεται μια ταινία με πρωταγωνιστή τον διάσημο Γάλλο ηθοποιό. Υπερκινητικός, ξεκαρδιστικός και γνωστός μεταξύ άλλων για τους ανεπανάληπτους μορφασμούς τους, χαρακτηρίστηκε από πολλούς θαυμαστές του ανά την υφήλιο ως «ο βασιλιάς του γέλιου».

 

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00

«Οι κομπιναδόροι»

(Carambolages)

 

CARAMBOLAGES

Αστυνομική κωμωδία, παραγωγής Γαλλίας 1963

Σκηνοθεσία: Μαρσέλ Μπλουβάλ

Πρωταγωνιστούν: Λουί ντε Φινές, Ζαν Κλοντ Μπριαλί, Μισέλ Σερό, Αλέν Ντελόν, Σοφί Ντωμιέ

Διάρκεια: 84΄

Υπόθεση: Ένας κατώτερος ιεραρχικά υπάλληλος σ’ ένα γραφείο που ειδικεύεται σε δραστηριότητες τουρισμού και αναψυχής, ο Πωλ Μαρτίν, είναι φιλόδοξος και ονειρεύεται τεράστια κοινωνική άνοδο έχοντας ένα καλό λόγο γι’ αυτό.

Λόγω της ερωτικής σχέσης του με τη γραμματέα Σολάνζ, καθώς και με την αρραβωνιαστικιά του Ντανιέλ, δαπανά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι μπορεί να αντέξει οικονομικά.

Ευτυχώς η Ντανιέλ είναι η κόρη του επικεφαλής του τμήματός του, Μπροσάρ κι έτσι ο Μαρτίν περιμένει ότι θα πάρει τη θέση του, όταν ο Μπροσάρ συνταξιοδοτηθεί.

Αλλά όταν ο Μαρτίν μαθαίνει ότι η συνταξιοδότηση του Μπροσάρ θα καθυστερήσει λόγω αλλαγής του νόμου, αποφασίζει ότι δεν μπορεί να περιμένει πλέον και σχεδιάζει να σκοτώσει όλους τους ανωτέρους του, έναν έναν, για να ανέβει έτσι ιεραρχικά…

 

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00

 

«Ο Φαντομάς»

(Fantomas) 

 

FANTOMAS

Κωμωδία δράσης, παραγωγής Γαλλίας 1964

Σκηνοθεσία: Αντρέ Υνεμπέλ

Πρωταγωνιστούν: Λουί ντε Φινές, Ζαν Μαρέ ,Μιλέν Ντεμονζό, Ρομπέρ Νταλμπάν

Διάρκεια: 104’

Υπόθεση: Ο μυστηριώδης Φαντομάς τρομοκρατεί τη Γαλλία. Ο επιθεωρητής Ζιβ, με τη βοήθεια ενός ρεπόρτερ, που ονομάζεται Φαντόρ και ενός υπέροχου φωτογράφου, αποφασίζει να βάλει τέλος στις επιχειρήσεις του εγκληματία. Όμως, ο Φαντομάς αντεπιτίθεται.

 

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00

«Ο Φαντομάς εναντίον της Σκότλαντ Γιάρντ»

(Fantomas Contre Scotland Yard) 

 

FANTOMAS-CONTRE

Κωμική περιπέτεια γαλλικής παραγωγής 1967.

Σκηνοθεσία: Αντρέ Υνεμπέλ

Πρωταγωνιστούν: Λουί ντε Φινές, Ζαν Μαρέ, Μιλέν Ντεμονζό, Ζαν Ροζέρ Κουσιμόν

Διάρκεια: 104′

Υπόθεση: O επώνυμος κακοποιός επιβάλλει στους πλούσιους «φόρο ζωής», απειλώντας να σκοτώσει εκείνους που θα τολμήσουν να μην πληρώσουν.

Ο δημοσιογράφος Φαντόρ και ο αστυνόμος Ζυβ προσκαλούνται στο σκοτσέζικο κάστρο του Λόρδου ΜακΡάσλεϊ, ενός πιθανού στόχου του Φαντομά, ο οποίος έχει αποφασίσει να στήσει μια παγίδα στον ασύλληπτο κακοποιό.

Ο καλλιτέχνης με τις πολλές μορφές, όμως – πότε γκάνγκστερ, πότε λόρδος – είναι τόσο έξυπνος που οι επιθεωρητές Ζυβ, Φαντόρ και Ελέν δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ποιος.

 

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00

«Ο Λουί ντε Φυνές κατεψυγμένος»

(Hibernatus) 

 

HIBERNATUS

Κωμωδία φαντασίας, συμπαραγωγής Γαλλίας, Ιταλίας 1969.

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Μολινάρο

Πρωταγωνιστούν: Λουί ντε Φινές, Κλοντ Ζενσάκ, Μπερνάρ Αλέιν, Ολιβιέ ντε Φινές

Διάρκεια: 78′

Υπόθεση: Τα πάνω κάτω έρχονται στη ζωή του Ουμπέρ ντε Ταρτά, όταν ο παππούς της συζύγου του ανασύρεται μετά από 65 χρόνια σε παγωμένη χειμερία νάρκη στον πολικό κύκλο. Μετά το ξεπάγωμα, ο άνθρωπος σε χειμερία νάρκη πιστεύει ότι είναι ακόμα η αρχή του αιώνα.

Τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει αυτή την ψευδαίσθηση ζωντανή.

Μέσα στην απελπισία του, ο Ουμπέρ αποκαλύπτει την αλήθεια και οδηγεί τον άνθρωπο από την εποχή του Εδουάρδου σε ένα τρελό ξεφάντωμα στον υπερσύγχρονο 20ο αιώνα.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Επιλογές όμως υπάρχουν και για τους φίλους του ελληνικού κινηματογράφου με δύο ξεχωριστές ταινίες.

 

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00

«Fish’n Chips» 

 

Fish’n-Chips

Δραματική κομεντί, συμπαραγωγής Ελλάδας-Κύπρου 2011.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Ηλίας Δημητρίου.

Παίζουν: Μάριος Ιωάννου, Μαρλένε Καμίνσκι (Marlene Kaminsky), Αν Μαρί Ο’ Σάλιβαν (Anne – Μarie O’ Sullivan), Διομήδης Κουφτερός, Άλκηστις Παυλίδου, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Ανδρέας Φυλακτού, Στέφανι Νεοφύτου.

Διάρκεια: 98΄

Υπόθεση: Ο Άντι, ένας Κύπριος μετανάστης που έχει περάσει όλη του τη ζωή τηγανίζοντας «Fish and chips» στο Λονδίνο, αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του και να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αλλά πολύ σύντομα αυτό μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς ο Άντι έχει ξεχάσει κάτι πολύ βασικό: η Κύπρος δεν είναι Λονδίνο… και ο κόσμος δεν τρώει «Fish and chips».

Το όλο εγχείρημα καταρρέει σταδιακά, ενώ ο Άντι ακροβατεί ανάμεσα σε δύο πατρίδες, αναζητώντας την ταυτότητά του.

 

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, στις 23:45

«Soul Food» 

Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

Κοινωνική, δραματική ταινία μικρού μήκους παραγωγής 2021.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Νίκος Τσεμπερόπουλος

Ηθοποιοί: Απόλλωνας Σαρρής, Έλενα Τοπαλίδου, Γιάννης Τσορτέκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Μιλτιάδης – Ανδρέας Βελλής

Διάρκεια: 22′

Υπόθεση: Ο δεκαπεντάχρονος Γιάννης μετακομίζει με τη μητέρα του στο σπίτι του συντρόφου της. Στη νέα του γειτονιά, κάνει παρέα με τη σαραντάχρονη Όλγα, αλλά και με μία παρέα εφήβων.

Η Όλγα ζει απομονωμένη στο υπόγειο της πολυκατοικίας και αντιμετωπίζει το μπούλινγκ των νεαρών, όσες φορές βρίσκεται στον δρόμο τους.

 

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

 

-Στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «45 μάστοροι 60 μαθητάδες», που θα προβληθεί την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 19:30 από την ΕΡΤ3, ο Χρήστος Ζαχάρωφ ταξιδεύει  στη Σίφνο και επιχειρεί να μάθει τα μυστικά των σιφνέικων κεραμικών...

-Όπως αναφέρει η στήλη “The big Mouth” του www.powergrame.gr  ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, από τον όμιλο της Άλτερ Έγκο  του Βαγγέλη Μαρινάκη μετακινείται στον όμιλο των Παραπολιτικών αναλαμβάνοντας τη γενική διεύθυνση των Μέσων, στην θέση του εκλιπόντα Παναγιώτη Τζένου...

-O Δημήτρης Πεφάνης, δημοσιογράφος με  20ετή εμπειρία στα ψηφιακά Μέσα αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή του CNN Greece  προερχόμενος από τη θέση Διευθυντή Οικονομικού και Επιχειρηματικού Περιεχομένου στον Όμιλο DPG...

-Οι αποκαλύψεις του  επεισοδίου της Κυριακής και η είσοδος των νέων παικτών μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που διατήρησε το Survivor All Star στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με μέσο όρο 26,6% στο γενικό σύνολο του κοινού και 28,5% στο δυναμικό κοινό...

-Συγκροτήθηκε από τη διοίκηση της ΕΡΤ η Επιτροπή Κινηματογραφίας της εταιρείας, που αποφασίζει ποιες ταινίες θα χρηματοδοτηθούν. Πρόεδρος ορίζεται ο Γραμμένος Δελιοτζάκης και μέλη οι σκηνοθέτες Λευτέρης Χαρίτος, Γρηγόρης Καραντινάκησ, Λευτέρης Φυλακτός, Μαγδαληνή Μαργαρίτη, η σεναριογράφος Καλλιόπη Παπαδάκη και ο κειμενογράφος και σεναριογράφος Μιχάλης Μαλανδράκης...

-Ένα ακόμη αθλητικό site είναι στα "σκαριά".  Θα ονομάζεται «Παίξε Μπάλα» και ανήκει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, κάτι που το αποκάλυψε και ο ίδιος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο...

-Μέσα στην βδομάδα αναμένεται να "κλείσει" το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπελλου Γερμανίας δτο ποδόφαιρο. Αυτή την στιγμή φαβορί είναι η Cosmote TV...

-Την ερχόμενη βδομάδα έχει σέντρα στην Αργεντινή. Για να δούμε αν θα συγκινηθεί κάποιο κανάλι να μεταδώσει το πρωτάθλημα...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com