ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Λάζαρος Γκουγιάννος

13 February, 2023 - 00:39

Categories: 

Της κόβει ο Τσερκι το όνειρο, νίκη ψυχολογίας ενόψει Γιουβέντους για την Ναντ

Στο Grupama Stadium, η Λανς δεν κατάφερε να κερδίσει την γηπεδούχο Λυόν και σιγά σιγά φαίνεται το όνειρο της πρώτης θέσης να απομακρύνετα

ι. Συγκεκριμένα, η Λυόν προηγήθηκε στο 23' με γκολ του Λακαζετ αλλά η Λανς δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και ισοφάρισε με τον Μασαδο στο 39'. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Λανς προσπάθησε να ολοκληρώσει την ανατροπή αλλά ο Τσερκι στο 64' έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες των φιλοξενούμενων και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Λυόν.

Τέταρτο παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς νίκη για την Λανς η οποία πλέον έχει πέσει στην 4η θέση με 46 βαθμούς ενώ η Λυόν ανέβηκε στην 9η θέση μπαίνοντας στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Ναντ αντιμετώπισε στην έδρα της την Λοριάν νικώντας την με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Μπλας στο 66' με αριστερό σουτ το οποίο κατέληξε στην δεξιά γωνία του Μανον.

Κατιούσα φορά όπως και η Λανς, έχει και η Λοριάν η οποία με 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια βρίσκεται στην 8η θέση με 36 βαθμούς. Στην μέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Ναντ η οποία με 28 βαθμούς παραμένει ασφαλής στην πρώτη κατηγορία.