ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

2 April, 2023 - 10:35

Categories: 

Το γύρισε σε 2 λεπτα και φωνάζει παραμονή η Λαμία

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε την Λαμία στο γήπεδο του στο Αγρίνιο ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής των play out. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, η Λαμία έφτασε σε δευτερόλεπτα σε μια επική ανατροπή, διαμορφώνοντας το σκορ σε 1-3.

Συγκεκριμένα, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο μισό του 45λεπτου, ενώ από το 25' και μετά, η Λαμία κράτησε μπάλα χωρίς να απειλήσει σημαντικά την εστία του Ανέστη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό. Ο Λιαβας στο 55' ύστερα από ασίστ του Καρελη, έκανε το 1-0 για τον Παναιτωλικό. Η Λαμία όμως, δεν τα παράτησε και με δύο γκολ σε διάστημα 1 λεπτού έφτασε στην ανατροπή. Ο Μεντίνα με το κεφάλι έκανε το 1-1 στο 66' ενώ δευτερόλεπτα μετά ο Μαρτίνεθ έγραψε το 1-2. Τέλος, και πάλι ο Μαρτίνεθ στο 90+4' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Σημαντική νίκη για την Λαμία ή οποία με το 2/2 που έχει στα play out, βρίσκεται εκτός τής θέσης του υποβιβασμού με 23 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 3η θέση με 29 βαθμούς, χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα.