ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

4 May, 2023 - 00:36

Categories: 

Το ΕΡΤNEWS στον δρόμο για τις εκλογές, η Formula 1 στη Μεγάλη Οθόνη μέσω..ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ και... Τουρκία: Ο Σεισμός που θα Κρίνει τις Εκλογές»!

Μια ξενάγηση, με παρουσιαστή τον Ερμή (έναν δημοσιογράφο εικονικής πραγματικότητας), στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ, εκεί όπου χτυπά η «καρδιά» του ενημερωτικού τμήματος της ΕΡΤ, περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, η επίσκεψη των δημοσιογράφων στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023.

Λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών και της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών, οι καλεσμένοι της ΕΡΤ ξεναγήθηκαν στο νέο newsroom της δημόσιας τηλεόρασης, είδαν το υπερσύγχρονο Στούντιο 4, το οποίο θα φιλοξενήσει το debate την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, αλλά και τη βραδιά των εκλογών, ενημερώθηκαν για το ΕΡΤNEWS που έκλεισε ήδη έναν χρόνο ζωής, για το ertnews.gr όπως και για το Πρώτο Πρόγραμμα.

Οι δημοσιογράφοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΡΤ έμαθαν πώς έγινε πράξη η ιδέα να βγει στον αέρα ένα ενημερωτικό κανάλι που μεταδίδει ό,τι συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει, και ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό της διοίκησης και της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης.

Ξεναγήθηκαν, λοιπόν, από τον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη, τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Γιάννη Τρουπή, τα στελέχη και τους παρουσιαστές της Ενημέρωσης, καθώς και τους επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών, στο newsroom και στην αίθουσα συσκέψεων, στα πλατό και στο κοντρόλ των ειδήσεων, αλλά και στα στούντιο της τηλεόρασης.

Δεν έλειψαν, μάλιστα, οι εκπλήξεις, όταν την παρουσίαση του ΕΡΤNEWS ανέλαβε να κάνει ο Ερμής (έτσι τον βάφτισαν τα στελέχη της Ενημέρωσης), που μίλησε στους δημοσιογράφους από τα Video Wall για το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Το ΕΡΤNEWS είναι το μόνο ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο στην Ελλάδα που είναι στον αέρα 24 ώρες το 24ωρο, με όλες τις ειδήσεις όχι μόνο από τα κέντρα των εξελίξεων στην Αθήνα, αλλά και από τις πρωτεύουσες του κόσμου, καθώς και από τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της Ελλάδας, με 24 μικρά και μεγάλα δελτία ειδήσεων (και στη νοηματική), καθημερινές εκπομπές και ένθετα με ειδικό περιεχόμενο.

Το Στούντιο 4 της ΕΡΤ

Ο Ερμής μίλησε από το Στούντιο 4, εκεί που πρόκειται να διεξαχθεί η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου 2023. Το στήσιμο του σκηνικού ξεκίνησε αμέσως μετά την εκδήλωση, ώστε να είναι έτοιμο εγκαίρως, καθώς η ΕΡΤ δεν φιλοξενεί, αλλά -όπως είναι γνωστό- διοργανώνει το debate.

Το ίδιο στούντιο, αφού διαμορφωθεί εκ νέου, θα φιλοξενήσει και την εκλογική βραδιά της 21ης Μαΐου, με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Κουβαρά και καλεσμένους έως 12 άτομα.

Ο σχεδιασμός για τη βραδιά των εκλογών δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει με πρωτοποριακούς τρόπους, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, και τρισδιάστατες κάρτες και γραφικά με τα ποσοστά των κομμάτων.

Σημειώνεται, τέλος, ότι τόσο το debate όσο και η βραδιά των εκλογών θα μεταδοθούν και στη νοηματική από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

«Saison Morte»: Η νέα συμπαραγωγή της Nova!

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, είναι συμπαραγωγός στην ταινία «Saison Morte». Η περιπέτεια μυστηρίου σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία του Θανάση Τότσικα, κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 4 Μαΐου και θα μεταδοθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό.

Η υπόθεση της ταινίας «Saison Morte» εξελίσσεται τον χειμώνα στη Μήλο όπου ένας άνδρας καλεί την αστυνομία από κάποιο ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε μια ερημική τοποθεσία του νησιού. Όταν φτάνει η αστυνομία, βρίσκει τον άνδρα τραυματισμένο, την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δολοφονημένη καθώς επίσης και βίαια δολοφονημένο το συνάδελφο του. Κανείς δεν υπάρχει που να μπορεί να πει τι έγινε στο ξενοδοχείο, πέρα από τον ίδιο. Έτσι, ξεκινάει να αφηγείται στην αστυνομία μια ιστορία στην οποία κανένας δεν είναι αυτό που φαίνεται κι όλα και όλοι αλλάζουν ρόλους και θέσεις μέχρι την τελική ανατροπή.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Δημήτρης Λάλος, Ορέστης Τζιόβας, Τζένη Θεωνά, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάσης Ταταύλαλης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Όλγα Δαμάνη, Μάνος Βακούσης.

Με την ταινία «Saison Morte», η Nova, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα για περισσότερα από 20 χρόνια την ελληνική κινηματογραφική βιομηχανία με περισσότερες από 140 συμπαραγωγές κινηματογραφικών ταινιών και έχοντας επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε εγχώριες παραγωγές!

«Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Πέμπτη 4 Μαΐου στις 23:00

Πρόσωπα της Πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την Οικονομία και την Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου.Με ποια προγράμματα, τα κόμματα ζητούν την ψήφο των πολιτών;Πώς θα καταπολεμήσουν την ακρίβεια;Τι λένε για τους μισθούς, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις συντάξεις, την υγεία; 

Στα ερωτήματα απαντούν ο Γιώργος Γεραπετρίτης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Γιώργος Κατρούγκαλος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Πεταλωτής από το ΠΑΣΟΚ, ο Θανάσης Παφίλης από το ΚΚΕ, ο Μανώλης Φράγκος από την Ελληνική Λύση και η Σοφία Σακοράφα από το ΜέΡΑ 25.

«Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Πέμπτη 4 Μαΐου στις 23:00.

O ΑΝΤ1 και το ANT1+ «έφεραν» την Formula 1 στη Μεγάλη Οθόνη για πρώτη φορά στην Ελλάδα

O ΑΝΤ1 και το ANT1+ «έφεραν» την Formula 1 στη Μεγάλη Οθόνη για πρώτη φορά στην Ελλάδα Χάρισε σε πιστούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης Ο ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, οι official broadcasters της F1 στην Ελλάδα για τo 2023 – 2025, γιόρτασαν το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, exclusive live προβολή του Azerbaijan Grand Prix στη μεγάλη οθόνη, στα εντυπωσιακά Village Cinemas @ The Mall Athens, την Κυριακή 30 Απριλίου στις 14:00.

Με αφορμή τον 1 ο χρόνο λειτουργίας της streaming πλατφόρμας, o ANT1 και το ANT1+ χάρισε σε πιστούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης. Εκατοντάδες ενθουσιώδης fans της F1 και νικητές του online διαγωνισμού του ΑΝΤ1+ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν live ολόκληρο, το ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό, Grand Prix του Azerbaijan, τις συναρπαστικές μονομαχίες Φερστάπεν-Λεκλέρ, καθώς και τον εθιστικό ήχο των μονοθεσίων, σαν να βρίσκονταν στην πίστα του Baku City Circuit!

Ταυτόχρονα, με την μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν οι ίδιοι το μονοθέσιο της επιλογής τους μέσω των RedBull Simulator playseats, που είχαν στηθεί από νωρίς έξω από την κατάμεστη αίθουσα, ενώ φεύγοντας έλαβαν μοναδικά δώρα της F1, έκπληξη.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το  «Night Out» επιστρέφει την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 00:10 στο MEGA με καλεσμένη την Ελένη Τσολάκη...

-Το ελληνικό γραφείο του VICE επιστρέφει στον ANT1 με τη σειρά ντοκιμαντέρ VICE Specials, αγγίζοντας καθημερινά θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία και καταγράφοντας τις προσωπικές ιστορίες ξεχωριστών ανθρώπων. Την Πέμπτη 4 Μαΐου το ελληνικό γραφείο του VICE θα παρουσιάσει το νέο επεισόδιο VICE Specials, από τη συχνότητα του ANT1, με τίτλο «Τουρκία: Ο Σεισμός που θα Κρίνει τις Εκλογές»...

-Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο slot μετάδοσής του ήταν και τον μήνα Απρίλιο το Survivor All Star τόσο στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 20,4% όσο και στο δυναμικό κοινό (18-54) με 18,3%...

-Δύο σπουδαία έργα της ευρωπαϊκής μουσικής φιλολογίας της περιόδου του βιεννέζικου κλασικισμού και του γερμανικού ρομαντισμού θα παρουσιάσει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού και νέου καλλιτεχνικού διευθυντή της Μιχάλη Οικονόμου, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 στις 11:00, στο πλαίσιο της εκπομπής «Όλα τα πρωινά του Τρίτου – Και τώρα ξεκινάει η περιπέτεια της μελωδίας» με τον  Γιώργο Κωνσταντίνου. Η συναυλία θα μεταδοθεί  απευθείας από το Στούντιο C της Ελληνικής Ραδιοφωνίας...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com