ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

4 January, 2023 - 01:00

Categories: 

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στη NOVΑ, το Copa del Rey στην COSMOTE TV και απολύσεις στην ΕΡΤ!

Στο πρωτάθλημα της Super League η δράση συνεχίζεται και για την 16η αγωνιστική οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Λαμία (4/1, 17:00) και το “El Clasico» της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Άρης (4/1, 20:00), με τους αγώνες να πλαισιώνονταιαπό τις αγαπημένες εκπομπές των φιλάθλων, «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με την Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα, καθώς καιτο «Novasports Football Club» με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιάννη Πάγκο.

17:00 Super League: Αστέρας Τρίπολης-Λαμία Novasports Prime σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου

 

19:00 Η Ώρα των Πρωταθλητών, Α’ μέρος Novasports Prime με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα

 

20:00 Super League: ΠΑΟΚ-Άρης Novasports Prime σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα

 

22:00 Η Ώρα των Πρωταθλητών, Β’ μέρος Novasports Prime με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα

 

23:15 Novasports Football Club Novasports Prime με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Γιάννη Πάγκο

Η Super League στην Cosmote TV

Και η Cosmote TV θα κινηθεί την Τετάρτη (4/1) σε ρυθμούς...Super League. Στις 17.00 θα μεταδώσει την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Ατρόμητος, σε περιγραφή Μ. Τσώχου, ενώ θα υπάρχει pre game εκπομπή με τον Σ. Κωσταβάρα και η εκπομπή Super League Show, στις 20.30, σε παρουσίαση Στ Αβραμίδη και Γ. Θαναηλάκη.

Εμβόλιμη...Premier League στα Novasports

Η Premier League συνεχίζεται με εμβόλιμη αγωνιστική (19η) και όλα τα βλέμματα πέφτουν στο ντέρμπι Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (5/1, 22:00). Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν όλους τους αγώνες, το αφιερωμένο κανάλι Novasports Premier League αλλά και τις εκπομπές που τους πλαισιώνουν. Το «Premier League Kick off» με όλα τα νέα πριν τη σέντρα της αγωνιστικής αλλά και το «Premier League The Show» με την ανασκόπηση και τα στιγμιότυπα των αγώνων, τις καλύτερες στιγμές, τα γκολ και την ανάλυση του Σαββατοκύριακου. Στην παρουσίαση των δύο εκπομπών θα είναι ο Γιώργος Λιώρης.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

 

 

17:00 Super League: Αστέρας Τρίπολης-Λαμία Novasports Prime σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου

 

19:00 Η Ώρα των Πρωταθλητών, Α’ μέρος Novasports Prime με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα

 

20:00 Super League: ΠΑΟΚ-Άρης Novasports Prime σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα

 

21:30 Premier League: Σαουθάμπτον-Νότιγχαμ Φόρεστ Novasports Start σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου

 

21:45 Premier League: Λιντς Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ Novasports4 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

 

22:00 Η Ώρα των Πρωταθλητών, Β’ μέρος Novasports Prime με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα

 

22:00 Premier League: Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ Novasports Premier League σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

 

22:00 Premier League: Άστον Βίλα-Γουλβς Novasports2 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου

 

23:15 Novasports Football Club Novasports Prime με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Γιάννη Πάγκο

 

00:15 Premier League The Show Novasports Premier League με τον Γιώργο Λιώρη

 

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

 

22:00 Premier League: Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι Novasports Premier League σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

 

 

 

Το Copa del Rey αποκλειστικά στην COSMOTE TV έως το 2024

 

Τα αποκλειστικά δικαιώματα για την ιστορικότερη διοργάνωση του ισπανικού ποδοσφαίρου, το Copa del Rey, εξασφάλισε έως το 2024, η COSMOTE TV. Η αγωνιστική δράση που θα αναδείξει τον νέο Κυπελλούχο Ισπανίας, θα ξεκινήσει στα κανάλια COSMOTE SPORT, με τους σημαντικότερους αγώνες της φάσης των «32», το διήμερο 3 – 4 Ιανουαρίου. Η πρώτη «μάχη» θα δοθεί ανάμεσα σε Κασερένιο και Ρεάλ Μαδρίτης (Τρίτη 3/1, 22.00, COSMOTE SPORT 9HD), ενώ στη συνέχεια, η σκυτάλη θα δοθεί στα ζευγάρια Οβιέδο-Ατλέτικο Μαδρίτης (Τετάρτη 4/1, 21.00, COSMOTE SPORT 8HD) και Ιντερσίτι-Μπαρτσελόνα (Τετάρτη 4/1, 22.00, COSMOTE SPORT 9HD). Το επόμενα τηλεοπτικά ραντεβού των συνδρομητών της COSMOTE TV με το Copa del Rey, περιλαμβάνουν τη φάση των «16» (17-19/1), ολόκληρη την προημιτελική (24-26/1) και ημιτελική φάση (7-9/2 & 1-3/3), καθώς και τον μεγάλο τελικό της 6ης Μαΐου, που θα διεξαχθεί στη Σεβίλη.

2022: Χρονιά Mega

 

 

 

 

To 2022 ήταν η χρονιά του MEGA.Το MEGA ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και ήταν ο απόλυτος νικητής του έτους. Οι στρατηγικές επιλογές των ανθρώπων του MEGA επιβραβεύτηκαν και η καθολική υπεροχή τού καναλιού επισφραγίστηκε με την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Με 13,5% μέσο όρο στο σύνολο του κοινού και 12,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, το MEGA άφησε πίσω τον ανταγωνισμό και αναδείχθηκε κορυφαίο κανάλι για το έτος 2022.

 

Ταυτόχρονα, το MEGA κατέκτησε και την prime time. Στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού, το κανάλι κατέγραψε πρωτιά με ποσοστό 18,1% στο σύνολο του κοινού και προπορεύτηκε του ανταγωνισμού με σημαντική διαφορά (ALPHA 15%, ΣΚΑΪ 12,5%, ANT1 10,5%, STAR 8,7%, ΕΡΤ1 4,9%, OPEN 4%). Το MEGA κέρδισε την πρώτη θέση και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 14,7%.

Με πλούσια μυθοπλασία αξιώσεων, πολύπλευρη και αξιόπιστη ενημέρωση αλλά και ελκυστική ψυχαγωγία, το πρόγραμμα του MEGA μίλησε κατευθείαν στην καρδιά του τηλεθεατή.

 

 

 

ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ

 

 

Το MEGA επένδυσε στα ποιοτικά σίριαλ και ανέβασε τον πήχη της μυθοπλασίας με παραγωγές διεθνών προδιαγραφών. Δύο σειρές του, το «Maestro» και ο «Σιωπηλός δρόμος» διαγράφουν ήδη επιτυχημένη τροχιά, παγκοσμίως, ενώ την ίδια θριαμβευτική πορεία αναμένεται να ακολουθήσει και το «Milky Way» του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα,  Βασίλη Κεκάτου.

 

 

 

Το «Maestro» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που προβάλλεται στο Netflix – μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές σε Ελλάδα και Κύπρο, και σύντομα θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο. Η εμβληματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κάθε εβδομάδα μετάδοσής της στο MEGA ήταν η απόλυτη επιλογή των τηλεθεατών, καταγράφοντας μέσο όρο 28,7% στο σύνολο του κοινού και 28,5% στο δυναμικό κοινό

18-54.

Ο «Σιωπηλός δρόμος», σε σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, και σκηνοθεσία του Βαρδή Μαρινάκη, αγοράστηκε από την Beta Film η οποία συμφώνησε με την αμερικάνικη streaming πλατφόρμα Topic για τη μετάδοσή του σε ΗΠΑ και Καναδά. Η σειρά έχει ήδη μεταδοθεί με επιτυχία στο ιταλικό Canale 5.

Στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA, οι μεγάλες παραγωγές του έχουν δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με εκατομμύρια τηλεθεατές. Η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο και ο Β’ κυκλος της κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των φανατικών πλέον τηλεθεατών της. Το 2022, η σειρά κατέκτησε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης με ποσοστό 27,3% σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 «Η γη της ελιάς» σημείωσε ποσοστό 19,2%.

Εξίσου επιτυχημένο είναι και το «Μαύρο ρόδο», το οποίο διατηρεί την πρωτοκαθεδρία σε όλες τις κατηγορίες κοινού. Η δραματική σειρά που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, σε απόδοση σεναρίου Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου βρέθηκε στην κορυφή με 23,9% σύνολο του κοινού και 17,9% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Στις αρχές του 2022 το MEGA ενέταξε στο πρόγραμμά του την πρώτη ιστορική-βιογραφική σειρά θρησκευτικού περιεχομένου «Άγιος Παΐσιος – από τα Φάρασα στον Ουρανό», σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη. Η σειρά συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό και σημείωσε σαρωτικές αποδόσεις στην τηλεθέαση, 27,1% στο σύνολο του κοινού και 24,5% στο δυναμικό κοινό 18-54, που της χάρισαν την πρωτιά.

Η κωμωδία της χρονιάς, οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, κατέγραψε θριαμβευτική πορεία και τερμάτισε πρώτη στην κούρσα της τηλεθέασης με 25,7% στο σύνολο του κοινού και 20,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. Τη σεζόν που διανύουμε, το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο συνεχίζει να σκορπά απλόχερα το γέλιο με την κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» να βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με 16,9% στο σύνολο του κοινού.

 

 

 

 

 

ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

 

 

Ηχηρό αποτύπωμα άφησε στη χρονιά η ενημέρωση του MEGA και συνεχίζει με την ίδια δυναμική. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα με αξιοπιστία και εγκυρότητα κερδίζοντας την ψήφο εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού.

Το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA Γεγονότα, με παρουσιάστριες τη Ράνια Τζίμα (Δευτέρα-Πέμπτη) και την Κατερίνα Παναγοπούλου (Παρασκευή-Κυριακή), το 2022 βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στο κοινό 18-54 με 12,9%. Αξιοσημείωτη είναι και η ποσοστιαία αύξηση που παρουσίασε συγκριτικά με το 2021, η οποία στο σύνολο του κοινού αγγίζει το 62,5%, και στο δυναμικό κοινό 18-54 το 55,4%.

Κυρίαρχη ήταν και η «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη. Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού ήταν για μία ακόμη χρονιά πρώτη με ποσοστό 21% στο σύνολο και 20,4% στο δυναμικό κοινό. Η «Κοινωνία Ώρα MEGA», το 2022 σχεδόν διπλασίασε τα ποσοστά της συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.

Σταθερή αξία στην απογευματινή ζώνη αποτελεί το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η εκπομπή του σταθμού διατηρεί για ακόμα μία χρονιά την ισχυρή δυναμική της και παραμένει αμετακίνητη στην πρώτη θέση, καταγράφοντας 18,3% στο σύνολο του κοινού και 17,2% στο δυναμικό κοινό.

Το «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα διέγραψε μια σταθερά ανοδική πορεία, διατηρώντας την πρωτιά του στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 13,3%. Η εκπομπή, συγκριτικά με το 2021, αύξησε τον μέσο όρο της στο σύνολο του κοινού κατά 45,6%.

 

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟ «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»

 

 

 

Ακλόνητο στην κορυφή το «Φως στο Tούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη.  Η εκπομπή έρευνας του MEGA κατέκτησε την πρώτη θέση σε όλα τα κοινά, έγινε αρκετές φορές παγκόσμιο trend στο Twitter και απέδειξε ότι αποτελεί σταθερή αξία στο τηλεοπτικό τοπίο. Στο σύνολο του κοινού το «Τούνελ» κατέγραψε 25,5% και στο δυναμικό κοινό 23,6%. Στα highlights της χρονιάς ανήκει η εκπομπή που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης ερευνώντας την υπόθεση της Πάτρας, καταγράφοντας 53,1% στο δυναμικό κοινό και 48,5% στο σύνολο κοινού.

 

 

 

 

 

ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ

 

 

Το MEGA δίνει το παρών στα μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα φέρνοντας το UEFA Champions League στις οθόνες των τηλεθεατών. Ο τελικός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης ανήκει στις κορυφαίες στιγμές της χρονιάς έχοντας καταγράψει το εντυπωσιακό 40,3% στο δυναμικό κοινό και 37,6% στο γενικό σύνολο.

 

 

 

 

 

ΔΥΝΑΤΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

 

 

 

Το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του MEGA συμπληρώνουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές που αγαπήθηκαν από το ξεκίνημά τους και συνεχίζουν να διαγράφουν επιτυχημένη πορεία.

Η πρωινή back to back ψυχαγωγία, το «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη και το «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα, έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια και καταγράφουν υψηλές αποδόσεις, με έμφαση στις γυναίκες ηλικίας 25-54, οι οποίες αποτελούν πιστές τηλεθεάτριες των εκπομπών. Στο συγκεκριμένο κοινό, το «MEGA Καλημέρα» σημείωσε ποσοστό 16,3% και το «Πάμε Δανάη!» 14,8%.

 

Αντίστοιχα, η εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη παραμένει αγαπημένη επιλογή των τηλεθεατριών, με το ποσοστό στις γυναίκες 25-54 να ανέρχεται στο 14,1%.

 

Τα Σαββατοκύριακα, η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι!» κατέγραψε πρωτιά στις γυναίκες 25-54 με ποσοστό 19,9%.

 

Κάθε απόγευμα, το συναρπαστικό παιχνίδι καταδιώξεων του MEGA «The Chase» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να χτίσει μία σταθερή ζώνη η οποία καταγράφει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που έφτασαν μέχρι το 23,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με το 2021 το «The Chase» αύξησε τα ποσοστά της ζώνης του σταθμού κατά 96,8% στο σύνολο του κοινού και κατά 89,3% στο δυναμικό κοινό 18-54.

 

Το «Σπίτι με το MEGA», με τη Ρούλα Κορομηλά στην παρουσίαση φέτος, αποτελεί πλέον την «έξοδο» του Σαββάτου, γεμίζοντας με μουσική τα βράδια του τηλεοπτικού κοινού. Τα εορταστικά επεισόδια της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA κατέγραψαν πάνω από 20% στο σύνολο του κοινού με την κάλυψη να ξεπερνά τους 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

ΤΟ TOP 10 ΤΟΥ MEGA (βάσει αριθμού τηλεθεατών)

 

Εκπομπή Μέση τηλεθέαση Μερίδιο Ημερομηνία μετάδοσης

Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό 1.610.000 32.8% 17/02/2022

Φως στο Τούνελ 1.588.000 47% 01/04/2022

Η γη της ελιάς 1.567.000 29% 23/01/2022

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα 1.527.000 31,2% 14/01/2022

UEFA Champions League (Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης) 1.385.000 37,6% 28/05/2022

Maestro 1.216.000 31,4% 13/10/2022

Μαύρο Ρόδο 1.031.000 25,8% 23/10/2022

Μαίρη Μαίρη Μαίρη 924.000 22,9% 16/12/2022

X Factor 910.000 20,1% 08/04/2022

Live News 765.000 26,9% 04/04/2022

Έρχεται το “My style rocks” με την Κατερίνα Καραβάτου

 

 

Μας σύστησε αυθεντικές προσωπικότητες που έκαναν αίσθηση στο χώρο της μόδας και όχι μόνο. Το MY STYLE ROCKS, η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, ανατρεπτική όπως πάντα, με φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα που διαθέτουν στυλ, άποψη και φαντασία!

 

Το στυλ θα ροκάρει ξανά στις οθόνες μας και η Κατερίνα Καραβάτου θα το απογειώσει με την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δυναμική προσωπικότητα και συνάμα συναισθηματική, με διεισδυτική αντίληψη και ευθύτητα, η δημοφιλής παρουσιάστρια θα βρίσκεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ για να ενισχύσει την ψυχαγωγική, απογευματινή ζώνη του σταθμού, φέρνοντας μαζί της την πολύχρονη τηλεοπτική εμπειρία της και όλα όσα την έχουν κάνει ξεχωριστή και αγαπητή.

Η Κατερίνα θα μας συστήσει τις διαγωνιζόμενες που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους, σε ένα project που τολμά να αναδείξει το διαφορετικό και δίνει την ευκαιρία για μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό τους, και με την αμεσότητά που τη χαρακτηρίζει θα τις βοηθήσει να ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το νέο μου αυτό ξεκίνημα γίνεται μέσα από ένα τόσο δημοφιλές σόου στον ΣΚΑΙ και μου δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσω κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα έχω κάνει μέχρι τώρα! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να γεμίσουμε τα απογεύματα των τηλεθεατών με στυλ, άποψη, προκλήσεις και χαρά!» δηλώνει η ίδια για αυτό το νέο ξεκίνημα.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ μας συστήνει το νέο του ραδιόφωνο, τον πιο χαρούμενο σταθμό της πόλης, τον Happy 104 FM. Εδώ, που η ξένη μουσική και τα τραγούδια που τρεντάρουν αυτήν τη στιγμή συναντούν τη «happy side of life».Ήδη από την 1η Ιανουαρίου ο Happy 104 FM στέλνει τις δικές του Happy New Year ευχές μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το νέο δημιούργημα του Ομίλου ΣΚΑΪ θα ξετυλίξει σύντομα το πλήρες πρόγραμμα του. Για την ώρα υπόσχεται non stop happy tunes...

-Παραμονές Χριστουγέννων επικυρώθηκε η έξοδος 70 εργαζομένων από το μόνιμο προσωπικό της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, στην πλειονότητά τους υπάλληλοι που έχουν συμπληρώσει τα συντάξιμα έτη ασφάλισης. Η έξοδος του μόνιμου προσωπικού θα συνεχιστεί και στις αρχές του 2023, καθώς αποφασίστηκε να γίνει καταγγελία σύμβασης για περίπου άλλους τόσους εργαζομένους από το μόνιμο προσωπικό...

-Η Λίντα Γένσεν, η οποία διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις, όπως στο HBO, στο MTV και στο CME, αναλαμβάνει ως CEO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ εκτός των ελληνικών συνόρων...

-Eγκρίθηκε η συγχώνευση με  απορρόφηση των International Radio Networks και The Toc Digital Media  από τις Αττικές Εκδόσεις όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της εκδοτικής του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, προς το ΧΑΑ...

-Το «Just The 2 Of Us» προτίμησαν οι τηλεθεατές για να αποχαιρετήσουν το 2022 και να υποδεχτούν το 2023. Ο τελικός του μουσικού σόου του Νίκου Κοκλώνη σημείωσε 21,7% στο σύνολο και 23% στο «δυναμικό κοινό». Πολύ κοντά του βρέθηκε το «Σπίτι με το Mega», με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, πλέον και καλεσμένο τον Πάνο Κιάμο, το οποίο βρέθηκε δεύτερο σημειώνοντας 20,7% στο σύνολο και 21,3% στο «δυναμικό κοινό». Το «1, 2, 3... Έρχεται το 23» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, είχε 13,8% στο σύνολο και 12,4% στο «δυναμικό κοινό», ενώ στην τελευταία θέση, βρέθηκε το «Ό,τι αγαπώ» του Open με τον Γιάννη Μπέζο, που σημείωσε 7,5% στο σύνολο και 5,7% στο «δυναμικό κοινό»...

-Αφιερωμένο στα τραγούδια που έγραψαν ιστορία τη θρυλική δεκαετία του ’60 είναι το «Μουσικό κουτί» την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη μοιράζονται την αγάπη τους για τους καλλιτέχνες που μεγαλούργησαν τότε με τον Βασίλη Καζούλη, τα Κίτρινα Ποδήλατα, την Αλεξάνδρα Κόνιακ και τον Βασίλη Προδρόμου...

-Το τεράστιο θέμα του εθισμού πραγματεύεται η «Κεραία», την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023, αφιερώνοντας δύο επεισόδια. Στο πρώτο μέρος, ο Βασίλης Ζούλιας, σχεδιαστής μόδας από τους λίγους που κατόρθωσαν να πετύχουν διεθνή αναγνώριση, συνομιλώντας με τη Ρέα Βιτάλη για τη μακρά μάχη του με τα ναρκωτικά, αφηγείται στην εκπομπή τη διαδρομή της ζωής από την εξάρτησή του έως και την απεξάρτηση...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com